Facebook Pixel Τον Τσοπ που ήθελε ο Ουζουνίδης, προσπαθεί να φέρει στον ΠΑΟ ο Νταμπίζας!
| 2018-08-10 22:25:00

Κανονιά με... ρουκέτα του Ουζουνίδη ρίχνει ο Νταμπίζας - Φουλ για τρελό μπαμ-απάντηση!

του Νίκου Στεργίου
Κανονιά με... ρουκέτα του Ουζουνίδη ρίχνει ο Νταμπίζας - Φουλ για τρελό μπαμ-απάντηση!

Λέτε να γίνει τέτοια «αρπαγή»; Τι πιθανότητες υπάρχουν;

Το όνομα του Ντούγιε Τσοπ επέστρεψε και το φετινό καλοκαίρι στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην λίστα των πρασίνων με τους υποψήφιους σέντερ φορ.

Πλησιάζοντας στα μέσα Αυγούστου πλέον, οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας φορτσάρουν για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς θα ήθελαν να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή για την κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε, ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, ωστόσο επειδή το μπάτζετ είναι περιορισμένο, περιμένουν μέχρι να βρεθεί ο… κατάλληλος, στην σωστή τιμή.

Ο Τσοπ λοιπόν, σίγουρα ταιριάζει στα αγωνιστικά «θέλω» του Δώνη, ωστόσο η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση για να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Κροάτης φορ βρίσκεται στη Σταντάρ Λιέγης και φαίνεται να έχει χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που… ψάχνεται για μεταγραφή. Οι Βέλγοι δαπάνησαν πέρυσι, όταν ο Παναθηναϊκός τον «έψηνε» για να έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός καθώς αποτελούσε την καψούρα του Μαρίνου Ουζουνίδη, περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Κάλιαρι, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Ο Τσοπ αγωνίστηκε πέρσι σε 28 παιχνίδια συνολικά με τη Σταντάρ, σημειώνοντας εφτά γκολ, ενώ στα δύο φετινά ματς πρωταθλήματος έχει περάσει σαν αλλαγή, παίζοντας συνολικά 19 λεπτά. Έχοντας χάσει τη φανέλα του βασικού, ο υψηλόσωμος φορ ψάχνεται για μεταγραφή ή για νέα ομάδα με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο το εμπόδιό του παραμένει μεγάλο εμπόδιο.

Ο Νταμπίζας για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά όχι μόνο στο ρόστερ του Τριφυλλιού αλλά συνολικά στην Σούπερ Λιγκ, του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν στις 350.000 ευρώ, όμως τα χρήματα αυτά δεν φτάνουν για να κλείσει η μεταγραφή.

Ο Τσοπ παίρνει σχεδόν τα διπλά στην Σταντάρ και σίγουρα για να έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να ικανοποιηθεί και οικονομικά. Άλλωστε και πέρυσι, όταν τα δεδομένα ήταν διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό και το μπάτζετ μεγαλύτερο για τον Ουζουνίδη, ο Κροάτης δεν πείσθηκε να έρθει στην χώρα μας. Η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη φέτος, όμως ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει μέχρι τέλους. Οι πιθανότητες πάντως είναι ελάχιστες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό αυτό που συμβαίνει με Παϊρόζ - Τι «ψήνεται» για την ΠΑΕ - Ματ Αλαφούζου που τα σκάει χοντρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags