Facebook Pixel Sportdog.gr | Συναγερμός με Βέρνμπλουμ - Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ, έχει «τρελαθεί» με τη στάση του Σουηδού
| 2018-08-10 21:07:00

Συναγερμός με Βέρνμπλουμ - Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ, έχει «τρελαθεί» με τη στάση του Σουηδού

του Λάζαρου Γεωργίδη
Συναγερμός με Βέρνμπλουμ - Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ, έχει «τρελαθεί» με τη στάση του Σουηδού

Ποιος κάνει όλο το παιχνίδι; Τι κρύβεται από πίσω.

Από 40 κύματα έχει περάσει η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει εξελιχθεί σε σήριαλ με ανατροπές, εκπλήξεις και… δραματικές εξελίξεις. Ο Σουηδός άσος που δεν υπέγραψε όταν βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη προ ημερών, όπως σας ενημέρωσε από το βράδυ της Πέμπτης το Sportdog.gr τις τελευταίες ώρες «ρίχνει γέφυρες» και ετοιμάζεται για νέα επίσκεψη στην Τούμπα.

Το sportdog.gr σας ενημέρωσε με πρωινό ρεπορτάζ, πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, καθώς αποτελεί την… καψούρα του Γιώργου Σαββίδη και για αυτό άλλωστε έκανε τα πάντα για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα. Η στάση όμως του παίκτη, έχει απογοητεύσει τόσο τον ίδιο όσο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι ωστόσο εάν πειστούν ότι ο Βέρνμπλουμ έχει αλλάξει στάση, πραγματικά, τότε μόνο θα ασχοληθούν ξανά σοβαρά μαζί του.

Για την ώρα, χωρίς φυσικά να… καίνε την περίπτωσή του, οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν την υπόθεση διακριτικά, καθώς έχουν θορυβηθεί πάρα πολύ από όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα, δεν αποκλείουν η πλευρά του παίκτη να παίζει και πάλι κάποιο παιχνίδι, ώστε να δείξει σε άλλες ομάδες πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ανεβάσει το κασέ του!

Άλλωστε, ο μάνατζερ του Καρλ Φχάγκερ, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα για τις διαπραγματεύσεις του πελάτη του με τον Δικέφαλο, τη στιγμή που στην Τουρκία επιμένουν πως συζητάει με την Γαλατάσαράι.

Η περίπτωση του Βέρνμπλουμ λοιπόν, παραμένει ζεστή για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ακόμα δεν έχει τελειώσει και στην Τούμπα δεν πρόκειται αυτή τη φορά να βιαστούν σε ανακοινώσεις ή ενημερώσεις για την άφιξή του στην Ελλάδα και την εξέλιξη των συζητήσεων.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αποφασίσει να κινηθούν διαφορετικά και θα κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους, ενώ και με τον Σουηδό άσο θα κρατήσουν πιο σκληρή στάση. Πάντως, στον ΠΑΟΚ είναι σίγουροι πως συμβόλαιο 1.8 εκατ. ευρώ που του δίνουν, δεν πρόκειται να βρει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτοιμη η βόμβα μεγατόνων, σκάει με «ναι» Σαββίδη-Λουτσέσκου - Φήμες για... στημένο στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags