Facebook Pixel Sportdog.gr | Με το... δεξί η Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία στην Premier League - Δεν χάνει σε πρεμιέρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-11 00:12:00

Με το... δεξί η Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία στην Premier League - Δεν χάνει σε πρεμιέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με το... δεξί η Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία στην Premier League - Δεν χάνει σε πρεμιέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζορίστηκε, αλλά επικράτησε 2-1 της Λέστερ στην πρεμιέρα της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, επικράτησε της Λέστερ με 2-1 στην πρώτη αγωνιστική της Premier League που για πρώτη φορά έκανε σέντρα στις 11 Αυγούστου και συνέχισε την παράδοση, καθώς έχει 17 σερί νίκες σε πρεμιέρες!

Μόλις στο 3' η ομάδα του Μουρίνιο κέρδισε πέναλτι για ανόητο χέρι στη περιοχή του Αμάρτεϊ και ο Πογκμπά άνοιξε το σκορ. Μετά το γρήγορο γκολ, η Γιουνάιτεντ έριξε ρυθμούς και αν κάποια δικαιούταν το γκολ, αυτή ήταν η Λέστερ η οποία δεν είχε τύχη στο 62' όταν ο Μπεϊγί πρόλαβε τον Ιενάτσο στο παρα-ένα.

Με την είσοδο του Λουκάκου απέκτησε λίγη... ζωντάνια η επίθεση της Μάντσεστερ αλλά εκτός από ένα σουτ του Βέλγου φορ στο 73' το οποίο σταμάτησε ο Σμάιχελ, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν έγιναν απειλητικοί.

Τελικά, στο 83' η ομάδα του Μουρίνιο βρήκε το δεύτερο γκολ με γυριστό σουτ του Σο, ο οποίος έκανε το 2-0 και... καθάρισε το ματς.

Η Λέστερ στο τέλος έψαξε την μείωση του σκορ και αφού πρώτα απείλησε με τον Βάρντι, κατάφερε να σκοράρει με τον Άγγλο φορ στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Μπεϊγί, Λίντελεφ, Σο, Φρεντ(76' Tόμινεϊ), Πογκμπά(84' Φελαϊνί), Αντρέρας, Μάτα, Αλέξις, Ράσφορντ(67'Λουκάκου)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Άμαρτεϊ(63' Γκεζάλ), Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Ντιντί, Σίλβα(80' Ιμπόρα), Μάντισον(63' Βάρντι), Γκρέι, Ιενάτσο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags