11/08/18 - 08:27

Φουλάρει για Killer o Παναθηναϊκός – Αυτόν θέλουν Δώνης και Νταμπίζας – Από Αγγλία ο εκλεκτός;

Στο Τριφύλλι τρέχουν για γκολτζή πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Sportdog Team
Φουλάρει για Killer o Παναθηναϊκός – Αυτόν θέλουν Δώνης και Νταμπίζας – Από Αγγλία ο εκλεκτός;
1.137views 0shares

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά στον Παναθηναϊκό μιας και στις 25 Αυγούστου ξεκινά το πρωτάθλημα και η ομάδα δεν έχει έναν γκολτζή. Στο Τριφύλλι ψάχνονται για έναν επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες Δώνης και Νταμπίζας έχουν κατασταλλάξει για τα χαρακτηριστικά του.

Αμφότεροι καταστάλλαξαν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης πρέπει να είναι ο μοναδικός άνω των 23 ετών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει η ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Νταμπίζας σκανάρει την αγγλική αγορά, προκειμένου να βρει λαυράκια μετά το κλείσιμο των μεταγραφών στο Νησί. Δεν αποκλείεται και η λύση δανεισμού αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που δεν υπολογίζουν ορισμένους παίκτες που εκεί δεν κάνουν αλλά στην Ελλάδα να ξεχωρίζουν.

Προτάσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν σκάσει από την Σκανδιναβία, την κεντρική Ευρώπη και την Ιβηρική Χερσόνησο, κυρίως με τη μορφή δανεισμού και εξετάζονται ελεύθεροι παίκτες που θα μπορούσαν να αναλάβουν το βάρος του σκοραρίσματος. Το σίγουρο είναι, ότι χωρίς γκολτζή ο Γιώργος Δώνης θα έχει πρόβλημα γι'αυτόπρέπει να λυθεί άμεσα και αυτό το θέμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ