Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιτέλους λύθηκε ο γρίφος - Να τι σημαίνει το όνομα της εταιρείας που χτίζει την Αγιά Σοφιά
| 2018-08-11 11:33:00

Επιτέλους λύθηκε ο γρίφος - Να τι σημαίνει το όνομα της εταιρείας που χτίζει την Αγιά Σοφιά

Sportdog Team
Επιτέλους λύθηκε ο γρίφος - Να τι σημαίνει το όνομα της εταιρείας που χτίζει την Αγιά Σοφιά

Απάντηση στο ερώτημα πολλών Ενωσιτών οπαδών.

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τέλη Ιουλίου του 2017 άρχισαν οι Ενωσίτες να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στα άγια χώματα, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί 16 χρόνια μετά την κατεδάφιση του παλιού Νίκος Γκούμας.

Εκσκαφείς, φορτηγά, κομπρεσέρ, πρέσσες και τρυπάνια εισήλθαν στην έκταση, που για 14 χρόνια είχε εγκαταληφθεί και θύμιζε χωράφι, πραγματοποίησαν αντιστηρικτικά έργα και διαμόρφωσαν το χώρο. Από τον Φεβρουάριο του 2018 άρχισε το χτίσιμο και μέσα σε 6 μήνες το μέρος έχει μεταμορφωθεί.

Την πρώτη φάση του έργου ανέλαβε κατά μόνας η εταιρεία «Ερμώνασσα», η οποία έγινε ανάδοχος εκτέλεσης και της δεύτερης φάσης, σε συνεργασία με τη «Βαγενάς ΑΕ» και τη «Choumaidis Constructions». Από την πρώτη μέρα το όνομα της εταιρείας κέντρισε το ενδιαφέρον. Τι να σημαίνει άραγε αυτή η αρχαιοπρεπής ονομασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags