Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρεμιέρα με διπλό και… δώρο από την τεχνολογία για την Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-11 16:44:00

Πρεμιέρα με διπλό και… δώρο από την τεχνολογία για την Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρεμιέρα με διπλό και… δώρο από την τεχνολογία για την Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άλωσαν» το Νιουκάστλ με 2-1 οι «πετεινοί».

Με σημαντικό «διπλό» ξεκίνησε η Τότεναμ τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Premier League. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο επιβλήθηκε 2-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» της Νιούκαστλ, σε ένα ματς όπου του τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα πρώτα 18 λεπτά.

Το 1-0 έγινε στο 8', όταν ο Ντάβιντσον Σάντσες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στον Φερτόνχεν, αυτός έκανε νέα κεφαλιά από κοντά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι αλλά πέρασε ολόκληρη τη γραμμή για εννέα χιλιοστά, σύμφωνα με το goal-line technology.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 11' έπειτα από εξαιρετική σέντρα από δεξιά του Ρίτσι και κεφαλιά του Χοσέλου, όμως στο 18' οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0, όταν ύστερα από σέντρα του Οριέ, ο Ντέλε Άλι με κεφαλιά έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 


 

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Γέντλιν, Λασέλς, Κλαρκ, Ντάμετ, Ρίτσι (68' Ατσού), Σέλβεϊ, Ντιαμέ, Κένεντι, Αγιόθε Πέρεθ (81' Μούτο), Χοσέλου (59' Ροντόν).

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Λορίς, Οριέ, Ντάβιντσον Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ (88' Έιμος), Σισοκό, Λούκας Μόουρα (68' Ντεμπελέ), Έρικσεν, Άλι (80' Σον), Κέιν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags