Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες για Ολυμπιακό: «Τραγούδια και χοροί, γουστάρει ο... γεροΛάζαρος – Με αυτόν τρελάθηκα»
| 2018-08-11 23:29:00

Ατακάρες για Ολυμπιακό: «Τραγούδια και χοροί, γουστάρει ο... γεροΛάζαρος – Με αυτόν τρελάθηκα»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες για Ολυμπιακό: «Τραγούδια και χοροί, γουστάρει ο... γεροΛάζαρος – Με αυτόν τρελάθηκα»

Τα σπάει ερυθρόλευκος ρεπόρτερ μετά την 4άρα στη Λουκέρνη.

Ενθουσιασμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουκέρνη εμφανίστηκε ο Νίκος Αβραμίδης. Ο ερυθρόλευκος ρεπόρτερ από το redaroume.gr μίλησε στο sportdog για το 4-0 εναντίον των Ελβετών και έβγαλε πώρωση για ορισμένους παίκτες. Ο δημοσιογράφος αποθέωσε Λάζαρο-Φορτούνη και δηλώνει, ότι ξετρελάθηκε με τον Ποντένσε.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Περίμενες τέτοια ισοπεδωτική εμφάνιση με Λουκέρνη;

«Περίμενα τη νίκη αλλά όχι με τόσο ευρύ σκορ. Πρέπει να πούμε όμως εδώ ότι μετά το παιχνίδι με τη Γκενκ και την κακή εμφάνιση έβγαινε προς τα έξω ένα μήνυμα ότι η ομάδα, όταν έπρεπε θα ήταν όπως έπρεπε. Απλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε μάθει να μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Οταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα, γίνεται καταστροφή, με ένα 4-0 σε Ευρωπαικό ματς, αρχίζουν τραγούδια και χοροί. Αν κρίνουμε λοιπόν την τότε διαρροή που έβγαινε μετά τη Γκενκ τότε μιλάμε για δικαιώση Μαρτίνς».

Έδωσε απαντήσεις ο Λάζαρος σε όσους έλεγαν, ότι δεν θα δούμε τον ίδιο παίκτη στον Ολυμπιακό;

«Ο Λάζαρος δεν έχει να απαντήσει τίποτα και σε κανένα. Ο άνθρωπος παίζει στην ομάδα της καρδιάς του και γουστάρει. Δεν πουλάει οπαδιλίκι όπως λενε κάποιοι. Το παλικάρι δίνει και την ψυχή του, γουστάρει να παίζει με την "ερυθρόλευκη" και όσοι έχουμε και λίγο παραπάνω το ρεπορτάζ και βλέποντας και την αγωνιστική του συμπεριφορά στο παιχνίδι με τη Λουκέρνη το καταλαβαίνουμε. Οι άλλοι ας λένε ότι θέλουν. Ο Λάζαρος έχει γράψει χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο σε Ελλάδα κια Ευρώπη και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα. Μάλλον γελάει με όσα άκουγε μέχρι τώρα από αυτούς που τον έβγαζαν τελειωμένο και....Γέρο στα 32 του...Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν».

Πως είδες τη δυναμική επιστροφή του Φορτούνη; Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

«Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος Ελληνας παίκτης. Ποδοσφαιριστής με το ταλέντο του δεν υπάρχει. Απλά είναι παίκτης ψυχολογίας και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στην εξέλιξη του. Πρέπει να πιστέψει ακόμα περισσότερο στον εαυτό του, να βελτιωθεί στις αδυναμίες του και είμαι σίγουρος ότι ο Μαρτίνς θα τον βοηθήσει, όπως και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες στην ομάδα και Ελληνες με προσωπικότητα..Μεγάλο πραγμα αυτό για τα αποδυτήρια. ..Με τέτοιο Φορτούνη ο Ολυμπιακός θα πάει ψηλά και στην Ευρώπη».

Ποιους άλλους παίκτες ξεχώρισες στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι;

«Τρελάθηκα με τον Ποντένσε. Μιλάμε για απόλυτο και ξεκάθαρο "υδραυλικό".Και ακόμα δεν είναι έτοιμος. Δεν είναι ίσως τυχαίο που στην Σπόρτιγκ κλαίνε που έφυγε και του είχαν ρήτρα 60.000.000. Οπως και ο Λάζαρος έτσι και αυτός ,όπως τον βλέπουμε στα σόσιαλ είναι τρελός με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.. Γουστάρει με τρέλα και αυτό θα τον βοηθήσει. Μετά ο Τσιμίκας.Αν βρεί τα πατήματα του και η ψυχολογία του είναι στο Ζενίθ, με λίγα λόγια αν δεν είναι βαριά η φανέλα, ο νεαρός θα γράψει ιστορία. Ο Μίτσελ τον πίστευε πολύ. Στην Ολλανδία ,στη Βίλεμ έπιναν νερό στο όνομα του. Βελτιώθηκε, έγινε καλύτερος, δυνάμωσε... Μου άρεσαν και ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη αλλά και ο Ομάρ που όπως έχω γράψει αν μείνει μακριά από τραυματισμούς είναι πολυτέλεια για το Ελληνικό Πρωτάθλημα».

Στα πλέι οφς ποια ομάδα εκ των Μπασάκσεχιρ-Μπέρνλι επιθυμείς στον δρόμο του Ολυμπιακού και γιατί;

«Προσωπικά θέλω την Μπασάκ. Ξέρω ότι ακούγεται ανώμαλο, αλλά θα το αιτιολογήσω. Αν περάσει η Μπέρνλι θα υποτιμηθεί από τους Ελληνες γενικά. "Ποιά Μπέρνλι θα πουν" και τις γνωστές ελληνικές παπάτζες . Αυτό έχει αντίκτυπο σε μία ομάδα γιατί αυτόματα την χρίζει φαβορί και της φέρνει άγχος. Επίσης ένα άλλο γεγονός έχει να κάνει με το ότι όλα αυτά τα χρόνια του Ολυμπιακού δεν του ταιριάζουν οι Αγγλικές ομάδες. Η Μπασακ , από την άλλη, είναι η 3η η 4η πιο ακριβή ομάδα στην Τουρκία, έχει εμπειρότατους παίκτες και μεγάλους σε ηλικία,άρα ο Ολυμπιακός θα την αντιμετωπίσει με περισσότερο σεβασμό και το καλό θα είναι πως δεν θα είναι και φαβορί. Αυτή είναι ή άποψη μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags