Facebook Pixel Έτσι θα γίνει το... μπαμ με Μολέντο στον Ολυμπιακό!
| 2018-08-12 10:14:00

Το μεγάλο κόλπο Ολυμπιακού για τον στόπερ – Έτσι θα φέρει τον παικταρά, θα ρίξει χρήμα ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μεγάλο κόλπο Ολυμπιακού για τον στόπερ – Έτσι θα φέρει τον παικταρά, θα ρίξει χρήμα ο Μαρινάκης!

Οι Πειραιώτες ψάχνουν το μεγάλο μπαμ.

Με γοργούς ρυθμούς κινείται πλέον όσον αφορά τα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας, να υπάρξουν δύο νέες προσθήκες.

Στο Λιμάνι φορτσάρουν για να φέρουν δύο παίκτες στην Ελλάδα πριν τη ρεβάνς με τη Λουκέρνη, ώστε να μπουν άμεσα σε προπονήσεις και να είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως κινούνται για τον χαφ και τον επιθετικό.

Όσον αφορά το «εξάρι», ο Γκιγέρμε παραμένει πάντα πρώτος στην σχετική λίστα, ωστόσο όπως σας έχει ενημερώσει το Sprotdog.gr με σχετικό ρεπορτάζ, ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις, ενώ για την γραμμή κρούσης τεράστιο προβάδισμα έχει αυτή τη στιγμή ο Ρούι Φοντέ!

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι ψάχνονται και για το κέντρο της άμυνας, χωρίς όμως να βιάζονται πλέον πάρα πολύ, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να μπει σε φουλ ρυθμούς τόσο ο Μεριά όσο και ο Τοροσίδης. Αμφότεροι θα δώσουν λύσεις στα μετόπισθεν και σίγουρα ένας εκ των δύο, θα πάρει άμεσα και τη φανέλα βασικού ως παρτενέρ του Βούκοβιτς.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες κυνηγούν ακόμα ένα μεγάλο… μπαμ και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος άσος απασχόλησε πολύ έντονα τους Ερυθρολεύκους στην αρχή του καλοκαιριού, όμως οι υψηλές απαιτήσεις της Ιντερνασιονάλ και η ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ του Παναθηναϊκού, δεν επέτρεψαν να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν έχει παρατήσει την συγκεκριμένη υπόθεση και όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr από την πρώτη στιγμή, οι Πειραιώτες θα επανέλθουν για τον Βραζιλιάνο άσο στο τέλος του Αυγούστου ελπίζοντας πως θα μπορούν να τον κάνουν δικό τους με σαφώς λιγότερα χρήματα. Άλλωστε, η Ιντερνασιονάλ δεν έχει κάποια καλύτερη προσφορά και οι Πειραιώτες θα μπορούν τότε, με τη… βοήθεια του παίκτη, να την πιέσουν για να κλείσει το deal και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags