Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για Σπαρτάκ - Τι έκανε ο Ρουμάνος πριν φύγουν από τη Θεσσαλονίκη
| 2018-08-12 13:40:00

Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για Σπαρτάκ - Τι έκανε ο Ρουμάνος πριν φύγουν από τη Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για Σπαρτάκ - Τι έκανε ο Ρουμάνος πριν φύγουν από τη Θεσσαλονίκη

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη.

Με 21 παίκτες και καλή ψυχολογία για την κατάκτηση της πρόκρισης αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για τη Μόσχα ενόψει της ρεβάνς με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι "ασπρόμαυροι" αναχωρούν για τη Μόσχα μια μέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο – προκειμένου ν’ αποφύγει την ταλαιπωρία του ταξιδιού παραμονή αγώνα – έχοντας 21 παίκτες στην αποστολή.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ: "Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προτίμησε η ομάδα του να προπονηθεί στην Τούμπα και στη συνέχεια ν’ αναχωρήσει για τη Ρωσία όπου την Τρίτη (14.08) αντιμετωπίζει τη Σπαρτάκ με στόχο την πρόκριση στα Play Offs του Champions League.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο τόσο στην τακτική όσο και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για τη Ρωσία. Στη διάθεσή του είναι οι:

Ρέι , Πασχαλάκης , Γλύκος , Μάτος , Κίτσιου , Βιεϊρίνια , Κρέσπο , Βαρέλα ,Χατσερίδης , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας, Ελ Καντουρί , Λημνιός , Ουάρντα , Ζαμπά , Πρίγιοβιτς , Ακπόμ .

Στη Μόσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα, στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ενός εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags