Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο κατόρθωμα για Λάζαρο - Θα τρελαθείτε με αυτό που έκανε
| 2018-08-13 10:43:00

Απίστευτο κατόρθωμα για Λάζαρο - Θα τρελαθείτε με αυτό που έκανε

Sportdog Team
Απίστευτο κατόρθωμα για Λάζαρο - Θα τρελαθείτε με αυτό που έκανε

Ο παίκτης του Ολυμπιακού κατέχει δύο πρωτιές που συζητιούνται.

Έγινε ο πρώτος άνθρωπος που φόρεσε ασπρόμαυρα, πράσινα, κιτρινόμαυρα και ερυθρόλευκα. Έγινε ο πρώτος άνθρωπος που σκόραρε και με τις τέσσερις ομάδες. Ωστόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε κάτι ακόμα εντυπωσιακό, με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Την περασμένη Πέμπτη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγραψε ιστορία για πολλούς λόγους. Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα των τεσσάρων ομάδων, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού, σε επίσημο αγώνα. Αφού έπαιξε δέκα μόλις λεπτά, σκόραρε, οπότε είναι πια και μοναδικός που έχει σκοράρει και για τις τέσσερις ομάδες.

Μια ακόμα ξεχωριστή σύμπτωση είναι ότι και με τις τέσσερις ομάδες πέτυχε γκολ στο εντός έδρας ντεμπούτο του στην ενδεκάδα τους! Και αυτή τη σύμπτωση αναλύουμε παρακάτω.

Ο Λάζαρος προωθείται στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2004-05 και παίζει αλλαγή σε ματς Κυπέλλου και κάνει ντεμπούτο Α’ Εθνική στο τέλος του πρωταθλήματος στην Καλαμαριά. Το ξεκίνημα του 2005-06 τον βρίσκει να παίζει αλλαγές στο πρωτάθλημα, σκοράρει σαν αλλαγή με τον Ιωνικό, αλλά στην Τούμπα βασικός σε αγώνα μπαίνει για πρώτη φορά στις…

27 Νοεμβρίου 2005, ΠΑΟΚ – Ακράτητος. Ανοίγει το σκορ στο 74′, για να νικήσει ο ΠΑΟΚ 2-0.

Το 2008 ο Χριστοδουλόπουλος είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Με το ξεκίνημα της σεζόν παίζει βασικός στην Τιφλίδα και την Κύπρο και αλλαγές στα υπόλοιπα παιχνίδια. Ωστόσο ξεκινάει πρώτη φορά βασικός στο “Σπύρος Λούης” στις…

29 Οκτωβρίου 2008, Παναθηναϊκός – Εργοτέλης. Σκοράρει ισοφαρίζοντας σε 2-2, σε ένα παιχνίδι που ο Εργοτέλης θα πάρει τελικά με 3-2.

Τον Σεπτέμβρη του 2016 γυρίζει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, παίζει αλλαγή με τον Ηρακλή εντός έδρας και βασικός στο Καραϊσκάκη και τη Λάρισα. Το κοινό της ΑΕΚ θα τον υποδεχτεί για πρώτη φορά βασικό στο “Σπύρος Λούης” στις…

25 Οκτωβρίου 2016, στο ματς Κύπελλου ΑΕΚ – Κέρκυρα, όπου η ΑΕΚ νικά 4-0 και ο Λάζαρος πετυχαίνει το δεύτερο γκολ.

Και στις 9 Αυγούστου 2018, ο Χριστοδουλόπουλος κάνει ντεμπούτο βασικός στο Καραϊσκάκη εναντίον της Λουκέρνης και πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ στο παιχνίδι.

 

ΠΗΓΗ: soccerbase.info

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags