Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο σενάριο για Μήτρογλου και Ολυμπιακό – Θα... πυροδοτήσει τέτοια βόμβα ο Μαρινάκης;
| 2018-08-13 19:42:00

Απίθανο σενάριο για Μήτρογλου και Ολυμπιακό – Θα... πυροδοτήσει τέτοια βόμβα ο Μαρινάκης;

Sportdog Team
Απίθανο σενάριο για Μήτρογλου και Ολυμπιακό – Θα... πυροδοτήσει τέτοια βόμβα ο Μαρινάκης;

Ρεπορτάζ-φωτιά για τον «Μητρογκόλ»!

Το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου στη Μαρσέιγ θεωρείται αβέβαιο και οι Γάλλοι μπλέκουν στα σενάρια για τον Έλληνα άσο και τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «lephoceen.fr» υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για την επιστροφή του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, ειδικά εάν αποχωρήσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

«Από την άλλη πλευρά, υπάρχει άλλη μία εκδοχή που δεν πρέπει να παραβλεφθεί. Δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά κερδίζει πόντους τις τελευταίες ημέρες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης θα έριχνε μια καλή ματιά στην επιστροφή του «Μητρογκόλ» στον Πειραιά. Επιπλέον, ο επιθετικός Καρίμ Ανσαριφάρντ θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα. Φυσικά, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί αυτήν την στιγμή και όλα θα εξαρτηθούν από τη Μαρσέιγ. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τις προθέσεις του Γκαρσία. Και αυτό δεν πρέπει να είναι πολύ μακρινό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και επικαλείται μια ελληνική πηγή που υποστηρίζει ότι εφόσον αποχωρήσει ο Μήτρογλου από τη Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση.

Όλα αυτά τη στιγμή που τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι θα υπάρξει άμεσα συνάντητη στου Μήτρογλου με τον προπονητή της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία, προκειμένου να αποφασιστεί το αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Παράλληλα, γράφεται ότι ο «Μητρογκόλ» βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γαλατασαράι και η Μαρσέιγ αξιώνει 8.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags