Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ασυνεννοησία Ζάχαβι με Νταμπίζα για τις μεταγραφές - Ανησυχία για τον Κουρμπέλη
| 2018-08-13 22:28:00

«Αλαλούμ» στον ΠΑΟ – Ποιος θέλει να κάνει κουμάντο, χάλασαν μεταγραφάρα – Φόβος για τον «εύθραυστο»!

του Νίκου Στεργίου
«Αλαλούμ» στον ΠΑΟ – Ποιος θέλει να κάνει κουμάντο, χάλασαν μεταγραφάρα – Φόβος για τον «εύθραυστο»!

Μπάχαλο στα μεταγραφικά, «σκασμένος» ο Δώνης.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως εγκαταλείπει εντελώς την ιδέα απόκτησης του Καμίλ Γκροσίτσκι, καθώς η δύσκολη περίπτωση του Πολωνού εξτρέμ, για τον οποίο «ψάχτηκε» ο Πίνι Ζάχαβι, δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Άλλωστε, εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί ιδιαιτέρως ακριβή περίπτωση για τα δεδομένα του Τριφυλλιού, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν ότι ο μοναδικός ξένος που έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν θα πρέπει να είναι σέντερ φορ και όχι εξτρέμ, όπως ο Γκροσίτσκι.

Αναφορικά με το θέμα της αναζήτησης σέντερ φορ, για το Τριφύλλι γράφτηκε σήμερα το όνομα του Ανταλμπέρτο Πενιαράντα της Γουότφορντ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, δεν υπάρχει κάποια βάση στα σενάρια για τον εν λόγω παίκτη. Ο Βενεζουελάνος είχε απασχολήσει πέρυσι τον Παναθηναϊκό, όμως κρίθηκε πολύ ακριβός για το Τριφύλλι και η υπόθεσή του δεν προχώρησε.

Μπορεί το ζήτημα του Πενιαράντα να μην είναι υπαρκτό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με περιπτώσεις παικτών από την Αγγλία. Αντιθέτως, ο Ζάχαβι παίζει… μεγάλη μπάλα στο Νησί εκμεταλλευόμενος τη μεγάλη επιρροή και τις διασυνδέσεις του και έχει τη δυνατότητα να κάνει τα ανάλογα «κονέ» για τον Παναθηναϊκό με παίκτες από το «πάνω ράφι».

Πάντως, ο γνωστός μάνατζερ και άμεσος συνεργάτης του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ φαίνεται να τρέχει ορισμένες υποθέσεις μόνος του, δίχως να ενημερώνει τον Νίκο Νταμπίζα που είναι επιφορτισμένος με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Γκροσίτσκι, η οποία «κάηκε» μιας και δεν ταίριαζε στα αγωνιστικά «θέλω» της ομάδας.

Ανησυχία για Κουρμπέλη

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, προβληματισμός επικρατεί για την κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γύρισε από τραυματισμό πρόσφατα, όμως στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΛ αποκόμισε νέο πρόβλημα, που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι ο διεθνής αμυντικός χαφ αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα, είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία με το γεγονός ότι παρουσιάζει τέτοια ευπάθεια στους τραυματισμούς. Άλλωστε, ο Γιώργος Δώνης δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει πολλούς παίκτες με την ποιότητα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Κουρμπέλη και τον χρειάζεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση τη φετινή σεζόν.
 

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται ο φορ στον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα από το παρελθόν - Θα σκάσει τη «βόμβα» ο Ζάχαβι;

«Χαμός» στον ΠΑΟ με Δώνη - «Τρώει» Κουρμπέλη και δύο μικρούς - «Φωτιά» στα αποδυτήρια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags