Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ – Αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου – Κυνηγάει μεταγραφή έκπληξη ο Σαββίδης!
| 2018-08-13 23:38:00

Χαμός με Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ – Αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου – Κυνηγάει μεταγραφή έκπληξη ο Σαββίδης!

του Νίκου Στεργίου
Χαμός με Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ – Αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου – Κυνηγάει μεταγραφή έκπληξη ο Σαββίδης!

Τι γίνεται με τον Έλληνα άσο και πότε σκάει το… μπαμ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ σε λίγες ώρες να αντιμετωπίζει την Σπαρτάκ Μόσχας, στη ρεβάνς του 3-2 και φυσικά στη μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων ετών, ωστόσο παράλληλα οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να τρέχουν για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Κάπως έτσι συνεχίζονται τα σενάρια για τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Άουγσκμπουργκ και δεν αποκλείεται να φύγει για άλλη ομάδα, ωστόσο όπως σας ενημέρωσε το Sprotdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι πιθανότητες να  έρθει στον ΠΑΟΚ είναι ελάχιστες.

Ο Έλληνας άσος έχει εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και ειδικά με τον Γιώργο Σαββίδη, όμως για την ώρα δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα και θέλει να το παλέψει ώστε να βρει κάτι καλό στο εξωτερικό.

Με δεδομένο λοιπόν πως η υπόθεση Σταφυλίδη είναι δύσκολη και μπορεί να προχωρήσει μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κοιτάει και αλλού για αριστερό μπακ και αυτή τη στιγμή πρώτη επιλογή είναι ο Αλίν Τόσκα της Μπέτις. Ο Ρουμάνος άσος , που δεν υπολογίζεται από τους Ισπανούς, αρέσει πολύ στον προπονητή του Δικεφάλου και θέλει η μεταγραφή να προχωρήσει άμεσα.

Αντίθετα, στο… περίμενε βρίσκονται στον ΠΑΟΚ για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς ο Δικέφαλος έχει καταθέσει την πρότασή του και περιμένει την οριστική απάντηση του Σουηδού. Μάλιστα, όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη, πως εάν θέλει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, θα το κάνει μόνο αφού έχει στείλει υπογεγραμμένο το προσύμφωνο!

Σπαρτάκ και μετά… μπαμ!

Εκτός από τις γνωστές αυτές υποθέσεις, στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, ψάχνουν και κάτι άλλο, πολύ δυνατό. Μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη, οι άνθρωποι της ομάδας… χτενίζουν την αγορά για ένα μεγάλο «μπαμ» στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου.

Προφανώς η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει ακόμα πιο εύκολη εάν έρθει η πρόκριση κόντρα στη Σπαρτάκ το βράδυ της Τρίτης, όμως δεν αποκλείεται το… μπαμ να γίνει και χωρίς τα λεφτά από την Ευρώπη. Άλλωστε, στο φινάλε των μεταγραφών πέρυσι θυμίζουμε ότι ήρθαν στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια, ο Μαουρίσιο, ο Μακ και Ελ Καντουρί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags