Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν σταματούν τα ψώνια από λιμάνι – Ποιον Ολυμπιακό εξετάζει ο Παναθηναϊκός;
| 2018-08-14 17:00:00

Δεν σταματούν τα ψώνια από λιμάνι – Ποιον Ολυμπιακό εξετάζει ο Παναθηναϊκός;

Sportdog Team
Δεν σταματούν τα ψώνια από λιμάνι – Ποιον Ολυμπιακό εξετάζει ο Παναθηναϊκός;

Πληθαίνουν τα ονόματα από την ερυθρόλευκη λίστα.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ το sportdog σας ενημέρωσε για το δώρο... βόμα που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός στον Παναθηναϊκό. Απ' ότι φαίνεται οι πράσινοι έχουν και άλλους ερυθρόλευκους στόχους.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Μανθάτης. Βλέπετε το Τριφύλλι λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών εξετάζει περιπτώσεις γηγενών παικτών που βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία αφού υπάρχει σχετικός περιορισμός. Έτσι Δώνης και Νταμπίζας εκτός από Βέργο και Σιώπη εξετάζουν την υπόθεση του 21χρονου εξτρέμ.

Ο Μανθάτης έχει συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2021, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, με το μέλλον του στον Πειραιά να είναι αβέβαιο.

Αν ο Μανθάτης μείνει ελεύθερος τότε θα απασχολήσει για τις θέσεις των εξτρέμ, στις οποίες θέλει να ενισχυθεί το «τριφύλλι».

Σημειωτέον, ότι πέρσι ο Μανθάτης αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας 34 συμμετοχές και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συνολικά στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, από τα «φυτώρια» του οποίου προέρχεται, μετρά 29 συμμετοχές με 2 γκολ από το 2015.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags