Facebook Pixel Τρελό σενάριο για Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό - "Τράμπα" Βέργου-Μανθάτη με Μολέντο;
| 2018-08-14 19:13:00

Αδιανόητο σενάριο! Γι’ αυτό παίρνει Βέργο-Μανθάτη ο ΠΑΟ; - Ποιον «δίνει» τράμπα

του Νίκου Στεργίου
Αδιανόητο σενάριο! Γι’ αυτό παίρνει Βέργο-Μανθάτη ο ΠΑΟ; - Ποιον «δίνει» τράμπα

Φημολογία που προκαλεί αίσθηση. Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ώρες με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να κινείται για την απόκτηση του Νίκου Βέργου και του Γιώργου Μανθάτη, οι οποίοι αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό.

Οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από τους Πειραιώτες, ωστόσο από τη στιγμή που οι Πράσινοι φέρονται να καραδοκούν για να τους αποκτήσουν, τα ζητήματα γίνονται περίπλοκα. Εξάλλου, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το να κάνει «δώρο» ο Ολυμπιακός δύο παίκτες στον «αιώνιο» αντίπαλό του είναι μια εξέλιξη που θα τον ζημιώσει επικοινωνιακά.

Ταυτόχρονα για τον ίδιο λόγο δεν παίζει το ενδεχόμενο δανεισμού των δύο παικτών  από τους Ερυθρολεύκους στο Τριφύλλι.

Τρελό σενάριο για Μολέντο

Στην «πιάτσα» των ατζέντηδων ακούστηκε ένα σενάριο που φαντάζει ακραίο με βάση τα δεδομένα και την αντιπαλότητα των δύο συλλόγων, καθώς υποστηρίζει ότι μπορεί να τα βρουν μέσω συμφωνίας για τον… Ροντρίγκο Μολέντο!

Για την ακρίβεια, ακούγεται ότι ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να κάνει «σκόντο» στη ρήτρα των δύο εκατομμυρίων που προβλέπεται για μεταγραφή του πρώην παίκτη του σε έτερη ελληνική ομάδα. Ως αντάλλαγμα, ο Ολυμπιακός θα αφήσει ελεύθερους τον Βέργο και τον Μανθάτη, επιτρέποντάς τους ουσιαστικά να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Τριφύλλι!

Φυσικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε για ακόμα μια φορά ότι το εν λόγω σενάριο ναι μεν ακούστηκε, όμως μοιάζει απίθανο να έχει βάση. Άλλωστε, μιλάμε για δύο συλλόγους που διατηρούν μεγάλη αντιπαλότητα διαχρονικά και μια τέτοιου είδους συμφωνία μεταξύ τους θα είναι πρωτοφανής και θα «σηκώσει» μεγάλες αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης:

Θέλει ΠΑΟ άσος του Ολυμπιακού, έτσι θα γίνει το «μπαμ» - Ποιος φορ; Έρχεται δεκάρι, «τρώει» Μουνιέ

Φούντωσαν οι φήμες για ΠΑΟ, καυτές εξελίξεις - Προ των πυλών το μεγάλο deal, αυτός το «μαρτύρησε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags