Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σολδάνο και Γκιγιέρμε
| 2018-08-14 21:55:00

Φουλ για δύο «μπαμ» ο Ολυμπιακός - Υπέρβαση για τον παικταρά και… ζόρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φουλ για δύο «μπαμ» ο Ολυμπιακός - Υπέρβαση για τον παικταρά και… ζόρια!

Παλεύουν σε δύο μέτωπα οι Πειραιώτες. Όλο το ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός βάζει μπρος για την άμεση ολοκλήρωση τουλάχιστον δύο μεταγραφών, καθώς η απόκτηση επιθετικού και αμυντικού χαφ φαίνεται πως αποτελούν προτεραιότητες για τους Ερυθρολεύκους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στο προσκήνιο βρίσκονται οι υποθέσεις του Φράνκο Σολδάνο και του Γκιγιέρμε, οι οποίοι είναι οι πρώτοι στόχοι της ομάδας για την γραμμή κρούσης και το κέντρο αντίστοιχα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες φέρονται να ανέβασαν την προσφορά τους στην Ουνιόν Σάντα Φε για τον Σολδάνο στα 3.5 εκατομμύρια, ωστόσο η υπόθεση παραμένει δύσκολη για τον Ολυμπιακό.

Αιτία είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Αργεντινής δεν ικανοποιείται οικονομικά και ζητά περισσότερα χρήματα για τον Σολδάνο. Μάλιστα, στην «πιάτσα» των μάνατζερ συζητιέται πως οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι μικρές, ειδικά από τη στιγμή που οι Αργεντινοί δεν φαίνεται να συναινούν, παρά την αύξηση της προσφοράς του Ολυμπιακού.

Τα δεδομένα φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκά για τον Γκιγιέρμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ζήτημα του Βραζιλιάνου είναι απλό. Ο παίκτης  είναι «ψημένος» με την προοπτική του Ολυμπιακού, όμως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια φέρεται να επιμένει στην πώλησή του με κανονική μεταγραφή. Αντίθετα, οι Πειραιώτες επιθυμούν να τον αποκτήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags