Facebook Pixel Sportdog.gr | Λουτσέσκου: «Πανάξια πρόκριση, γι' αυτό έβγαλα τους Πέλκα-Βιεϊρίνια» - Καρφιά για την διαιτησία!
| 2018-08-14 23:50:00

Λουτσέσκου: «Πανάξια πρόκριση, γι' αυτό έβγαλα τους Πέλκα-Βιεϊρίνια» - Καρφιά για την διαιτησία!

Sportdog Team
Λουτσέσκου: «Πανάξια πρόκριση, γι' αυτό έβγαλα τους Πέλκα-Βιεϊρίνια» - Καρφιά για την διαιτησία!

Ο Ρουμάνους κόουτς έστειλε μήνυμα και για την Μπενφίκα.

Χαρούμενος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ την οποία χαρακτήρισε "τεράστια" ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε πως ο Δικέφαλος θα πάει για τη νίκη και με την Μπενφίκα, ενώ εξήγησε γιατί έβγαλε από το ματς τους Βιεϊρίνια και Πέλκα.
 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός: 

Για τη σημερινή πρόκριση: "Νομίζω ότι είναι μία τεράστια πρόκριση. Είπα και χθες ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και στο τέλος ήταν φυσιολογικό να οπισθοχωρήσουμε. Εστιάζω στην ενέργεια που δημιουργείται στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε πίεση με τις μεγάλες μπαλιές με τον Ζε Λουίς και τον Ζιγκό και νομίζω ότι το χειριστήκαμε σωστά".

Για την αλλαγή των Πέλκα και Βιεϊρίνια: "Ο Βιεϊρίνια ζήτησε την αλλαγή ήταν θέμα κούρασης, θα είναι πιθανότατα μαζί μας στην επόμενη προπόνηση. Ο Πέλκας είχε πολλά τρεξίματα, πολλές επιστροφές και δεν είναι μόνο ότι έχασε την φρεσκάδα του, απλά έχασε και την ικανότητα να έρθει και να υποστηρίξει τον χρόνο του κέντρου. Μπήκε ο Σάκχοφ, μας βοήθησε πολύ, έχει την ικανότητα να κρατάει μπάλες και το έκανε και σήμερα".

Για την αποβολή του Λουίς Αντριάνο: "Δεν είδα την ενέργεια, πιθανόν να είναι το ίδιο με το πέναλτι της Σπαρτάκ στο πρώτο παιχνίδι ή της φάσης του Πρίγιοβιτς στο πρώτο παιχνίδι".

Για τον επόμενο αντίπαλο, που θα είναι η Μπενφίκα: "Είναι σημαντική αυτή η εβδομάδα για εμάς, για να είμαστε πιο φρέσκοι και να προετοιμαστούμε σωστά και στο μυαλό και στο σώμα. Είμαστε μία ομάδα με πολύ καλή νοοτροπία. Όπου πάμε, πάμε για να κερδίσουμε. Πρώτα θα αγκαλιάσω την γυναίκα μου, θα το απολαύσω μαζί της αύριο και μετά θα σκεφτούμε την Μπενφίκα".

Για τα όσα είδε σήμερα από την ομάδα του: "Πιθανόν να μην είδατε καλό ποδόσφαιρο σήμερα, επειδή η ομάδα σας έχασε την πρόκριση. Εμείς πετύχαμε τον στόχο μας. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πάρα πολλά γκολ και η έπαιξε με μεγάλες μπαλιές που δεν μας δημιούργησαν κίνδυνο. Αυτό ήταν το παιχνίδι απόψε. Όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους ανθρώπους εδώ, έγιναν για να προκαλέσουν. Ίσως για αυτό πήραμε την πρόκριση".

Για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Μου είπε ότι ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είδε. Πολύ σωστή στιγμή, για να αισθανθεί πως είναι να βλέπεις σαν τρίτος, να παλεύει ένας πολύ δικός σου άνθρωπος. Πραγματικά ήμουν πολύ χαρούμενος που ήταν εδώ, έχουμε έναν πολύ ισχυρό δεσμό και είμαι ένας πολύ χαρούμενος γιος".

Για τον κόσμο: "Δεν ξέρω γιατί δεν ήρθαν πολλοί φίλαθλοι, πιθανόν επειδή πρόκειται για δύσκολο ταξίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags