Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Σαββίδη: «Έριχναν λάσπη, ήθελα να τους ταπεινώσουμε - Ενημέρωσα ήδη το Υπουργείο»!
| 2018-08-15 00:50:00

Ξέσπασμα Σαββίδη: «Έριχναν λάσπη, ήθελα να τους ταπεινώσουμε - Ενημέρωσα ήδη το Υπουργείο»!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Σαββίδη: «Έριχναν λάσπη, ήθελα να τους ταπεινώσουμε - Ενημέρωσα ήδη το Υπουργείο»!

Δεν... χαρίστηκε στους Ρώσους το αφεντικό τυο ΠΑΟΚ.

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ αλλά και για τα όσα ακολούθησαν μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Μόσχα, ο οποίος τόνισε πως ήδη έχει ενημερώσει σχετικά το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας!

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε ρωσικά ΜΜΕ:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περάσαμε. Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κυριαρχήσαμε. Μας έριξαν πολλή λάσπη μετά το πρώτο ματς και γι’ αυτό ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της, στο γεμάτο της γήπεδο. Πήραν αυτό που άξιζαν μετά την άσχημη συμπεριφορά τους μετά το πρώτο ματς. Και δεν έγινε μόνο από δημοσιογράφους, υπήρχε υποστήριξη και από τη Σπαρτάκ. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο.

Απαιτώ να γίνει έρευνα για το θέμα, ήδη το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είναι ενήμερο. Κάποιοι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι και νόμιζαν πως θα κάνουν ό,τι θέλουν. Φανταστείτε να πήγαινα εγώ στους οπαδούς της Σπαρτάκ και να τους έκανα χειρονομία. Τι θα μου έκαναν τότε;», ανέφερε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Ενώ για το αν δέχτηκε συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Σπαρτάκ, απάντησε: «Όχι, δεν με συνεχάρη».

Όσο για τη διαιτησία είπε πως«Θεωρώ ότι ήταν νορμάλ. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του Λουίς Αντριάνο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags