Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Ρόμα απέκτησε τον Ενζονζί
| 2018-08-16 01:43:00

Η Ρόμα απέκτησε τον Ενζονζί

Sportdog Team
Η Ρόμα απέκτησε τον Ενζονζί

Παίκτης της Ρόμα είναι από σήμερα (14/8) και με τη... βούλα ο Στίβεν Ενζονζί, καθώς ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Ο 29χρονος διεθνής, ο οποίος στέφθηκε πριν από ένα μήνα πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, εντάσσεται στο δυναμικό των «τζιαλορόσι», προερχόμενος από τη Σεβίλη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου της Ρώμης, το αρχικό κόστος της μεταγραφής του είναι 26,65 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κάποια επιπλέον μπόνους απόδοσης μπορούν να το ανεβάσουν κατά επιπλέον τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι ένας νέος παίκτης της Ρόμα» δήλωσε ο Ενζονζί μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και πρόσθεσε: «Πάντα θέλω να βελτιώνομαι. Ανεξαρτήτως ηλικίας, το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και να δουλεύεις σκληρά. Θέλω να το κάνω αυτό, να γίνω ένας καλύτερος παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα με το παιχνίδι και την εμπειρία μου».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα (και πρώην της Σεβίλης), Μόντσι, ο οποίος έφερε αρχικά τον Ενζονζί στην ισπανική ομάδα, δήλωσε για την απόκτηση του παίκτη από τους «τζαλορόσι»: «Ο Στίβεν είναι ένας ποδοσφαιριστής με ένα μείγμα σωματικών και τεχνικών αρετών που νομίζουμε ότι θα αποτελέσει πραγματική προσθήκη στους παίκτες που ήδη έχουμε εδώ. Με την άφιξή του, διαθέτουμε ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ενζονζί έφτασε το μεσημέρι στη Ρώμη, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για τη μετακίνησή του στη Ρόμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags