Facebook Pixel Sportdog.gr | Διπλό «μπαμ» Τίγρη με τρελά λεφτά - Ξέσπασμα για... Μαρίνο και φοβερή ατάκα - Τεράστιος Χιμένεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-15 11:45:00

Διπλό «μπαμ» Τίγρη με τρελά λεφτά - Ξέσπασμα για... Μαρίνο και φοβερή ατάκα - Τεράστιος Χιμένεθ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διπλό «μπαμ» Τίγρη με τρελά λεφτά - Ξέσπασμα για... Μαρίνο και φοβερή ατάκα - Τεράστιος Χιμένεθ!

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος, τι έλεγε μετά τον θρίαμβο.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην ΑΕΚ μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σέλτικ. Ειδικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν απόλυτα ευχαριστημένος για τον θρίαμβο της Ένωσης και, όπως το sportdog.gr σας αποκάλυψε με ρεπορτάζ αμέσως μετά το παιχνίδι, είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει τουλάχιστον δύο κινήσεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Η πρώτη μεταγραφή θα αφορά την απόκτηση χαφ, που λέγεται ότι είναι εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και ήδη έχει γίνει σημαντική προεργασία στην περίπτωσή του. Η δεύτερη μεταγραφή θα είναι ενός εξτρέμ, από το πάνω ράφι, με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να διαρρεύσουν ονόματα υποψήφιων στόχων.

Πάντως, δεν αποκλείεται επειδή η δυναμικότητα του αντιπάλου στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν... τρομάζει (Βίντι), στην ΑΕΚ να μη βιαστούν να ολοκληρώσουν τις κινήσεις του για τη συμπλήρωση του ρόστερ, καθώς υπάρχει η άποψη ότι και η νυν ομάδα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ούγγρων.

Όπως και να έχει, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Τίγρης έχει πάρει απόφαση για τις επόμενες μεταγραφές να διαθέσει μεγαλύτερο μπάτζετ από το προγραμματισμένο, μιας και η δεδομένη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην ουσία καλύπτει τα έξοδα της φετινής μεταγραφικής δαπάνης της Ένωσης, ενώ ενδεχόμενη πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτινάσσει κατά πολύ τα κέρδη του συλλόγου.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ένιωθε απόλυτα δικαιωμένος χθες και με την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, τον οποίο αποθέωνε, ενώ ήταν... τρελαμένος που δεν τον είχε φέρει νωρίτερα στην ΑΕΚ. Μάλιστα, από το αφεντικό της Ένωσης εκφράστηκε η άποψη πως με τον Έλληνα τεχνικό η ομάδα θα είχε πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι συγχαρητήρια έστειλε χθες στον Τίγρη ο Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που αποδεικνύει το ήθος του Ισπανού προπονητή, ο οποίος δεδομένα πιστώνεται τον φοβερό χαρακτήρα που έδωσε στην ΑΕΚ. Εξάλλου, η χθεσινή ομάδα είναι σε μεγάλο βαθμό δημιούργημα του Μανόλο Χιμένεθ, με ελάχιστες προσθήκες, όπως του Μάριου Οικονόμου και του Άλεφ, οι οποίοι μέχρι στιγμής αποδεικνύονται λίρα εκατό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags