Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» στον Ολυμπιακό - Ξαφνικά... βόμβα με χαφ των 10 εκατ. - Ποιος τα τινάζει όλα στον αέρα;
| 2018-08-15 17:11:00

«Χαμός» στον Ολυμπιακό - Ξαφνικά... βόμβα με χαφ των 10 εκατ. - Ποιος τα τινάζει όλα στον αέρα;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χαμός» στον Ολυμπιακό - Ξαφνικά... βόμβα με χαφ των 10 εκατ. - Ποιος τα τινάζει όλα στον αέρα;

Καυτές εξελίξεις στον Πειραιά, «κεραμίδα» από το πουθενά.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να δουλεύουν παράλληλα πολλές υποθέσεις, ωστόσο προς το παρόν σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη.

Πάντως, πιο μπροστά από όλες τις περιπτώσεις είναι αυτή του Γκιγέρμε, για τον οποίο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στο λιμάνι, ενώ πάντα στάντ μπάι παραμένει ο Φόντε.

Όσον αφορά τον Σολδάνο είναι μια περίπτωση που αναμένεται να τραβήξει κι άλλο, ενώ μοιραία πλέον δεν παίζει πουθενά το όνομα του Αγκού, για τον οποίο από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει ότι είναι πολύ δύσκολη επιλογή.

Σχετικά με τον Πελέ της Μονακό, που ήρθε τελευταία είναι στο προσκήνιο, αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο με 10 εκατ. ευρώ από τη Ρίο Άβε, επομένως θεωρείται δύσκολο οι Γάλλοι να μπουν στη διαδικασία παραχώρησής του τόσο άμεσα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν από τις πρώτες επιλογές στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς όταν έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό, ενώ πρόκειται για έναν παίκτη που πριν δύο χρόνια είχε προταθεί σωρηδόν στις ελληνικές ομάδες χωρίς να απασχολήσει σοβαρά.

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των παραχωρήσεων, ο Μάρκο Μάριν φαίνεται πως έχει κάτσει στο συμβόλαιό του και δε δέχεται να συζητήσει με άλλη ομάδα. Μία υπόθεση που φαίνεται να επηρεάζει και την εξέλιξη της μεταγραφής του Παναγιώτη Νικολάου, καθώς ο Ολυμπιακός δε δίνει την τελική έγκριση για τη μετακόμιση του Έλληνα στόπερ στην Ουντινέζε, παρόλο που η πρόταση της ιταλικής ομάδας τον ικανοποιεί. Κάτι που, φυσικά, μπορεί να στοιχίσει στους Πειραιώτες και να ξεμείνουν και οι δύο παίκτες στο ρόστερ. Όπως και να έχει, μέχρι το Σάββατο που λήγει η περίοδος μεταγραφών στην Ιταλία μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι έπεσε σαν κεραμίδα η εξέλιξη με τον Κάμπελ, ο οποίος ενώ φαινόταν βασικός στόχος του Ολυμπιακού, κατέληξε σε μια μικρομεσαία ομάδα της Ιταλίας (Φροζινόνε), η οποία είναι αδύνατον είτε να πλήρωσε την Άρσεναλ είτε να κάλυψε το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Μανώλη Σιώπη και το μόνο που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή είναι να δώσει στον παίκτη συγχωροχάρτι η διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags