Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται ο Γκιγιέρμε – Τα σκάει χοντρά ο Ολυμπιακός – Ψέμματα το σενάριο με Ταχτσίδη
| 2018-08-16 08:24:00

Έρχεται ο Γκιγιέρμε – Τα σκάει χοντρά ο Ολυμπιακός – Ψέμματα το σενάριο με Ταχτσίδη

Sportdog Team
Έρχεται ο Γκιγιέρμε – Τα σκάει χοντρά ο Ολυμπιακός – Ψέμματα το σενάριο με Ταχτσίδη

Έτοιμοι για μία ακόμα προσθήκη οι ερυθρόλευκοι.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Γκιγέρμε από τη Λα Κορούνια παρουσιάζεται από χθες ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, βρήκαν τη «χρυσή τομή» στις συζητήσεις τους με τη Λα Κορούνια για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν στην «Ντεπόρ» 3 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 20%, ενώ ο 27χρονος μέσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Από εκεί και πέρα, δεν αληθεύουν τα σενάρια περί παραχώρησης του Παναγιώτη Ταχτσίδη στον ισπανικό σύλλογο και δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου στο Λιμάνι.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, στην Αργεντινή αναφέρουν πως υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά στην Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο και φτάνει τα 2,7 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου επιθετικού.

Μάλιστα, τα σχετικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι μάταια ο προπονητής της ομάδας προσπαθεί να μεταπείσει τον παίκτη να παραμείνει και σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός έχει και άλλες επιλογές.

Ποιες είναι αυτές; Ο Ρούι Φόντε της Φούλαμ και Αχμέντ Χασάν Κούκα, δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν κλείσει από τους Πειραιώτες και φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα και σήμερα επαφές με τις πλευρές τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags