Facebook Pixel Στην Τουρκία δεν έχει στρουθοκάμηλο!
| 2011-08-26 16:23:00

Στην Τουρκία δεν έχει στρουθοκάμηλο!

Στην Τουρκία δεν έχει στρουθοκάμηλο!

Ποιος έχασε την τσίπα για να την βρεί κανένας στην Ελλάδα; Ακόμα και από την Τουρκία βάζουν τα γυαλιά σε εμάς, που ένα 24ωρο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος γίνονται ακόμα αλχημείες για να ξεκινήσει.

Διαβάσατε τι έγινε στην Φενερμπαχτσέ: «Οι ποδοσφαιριστές μας εκδήλωσαν την επιθυμία τους να παίξουν στην δεύτερη εθνική κατηγορία και εμείς θα κάνουμε ανάλογη αίτηση στην ομοσπονδία», σχολίασε ο Αλίς Κοτς, αντιπρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, για το θέμα με τα στημένα.

Στην Ελλάδα καμία ομάδα δεν μπορεί να αποδεχτεί τον δίκαιο υποβιβασμό της είτε για αγωνιστικούς, ούτε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Στην Ιταλία το καμπιονάτο δεν θα αρχίσει επειδή οι παίκτες είναι ενωμένοι για την συλλογική τους σύμβαση, ενώ στην πριμέρα η πρεμιέρα αναβλήθηκε κι εν τέλει βρέθηκε λύση μετά τις πιέσεις των ποδοσφαιριστών για να ξεκινήσει τώρα το πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα, όμως, όλοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια, με παγκόσμιες πατέντες και κόλπα, να αρχίσει το πρωτάθλημα, έστω κι αν είναι κουτσουρεμένο, έστω κι αν είναι απαξιωμένο, έστω κι αν είναι μίζερο από θέαμα και ηθική.

Όλοι ξέρουν να μιλάνε για το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση, οι παίκτες, οι προπονητές, οι παράγοντες, τα θεσμικά όργανα, αλλά κανένας δεν έχει τα κότσια να βάλει ένα φρένο μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρό μας.

Η είδηση της Φενερμπαχτσέ έκανε τον γύρο του κόσμου κι όλοι κούνησαν το κεφάλι με θαυμασμό. Ο αγώνας των παικτών του καμπιονάτο έχει την κατανόηση των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, το ίδιο και των ποδοσφαιριστών της πριμέρα. Κι εμείς εδώ στρουθοκαμηλίζουμε για ένα πρωτάθλημα που δεν το παρακολουθούν πια ούτε καν οι Έλληνες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags