Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Μίχελ για Βέρνμπλουμ: «Θα τελειώσει πολύ σύντομα»
| 2018-08-16 10:29:00

Ατάκα Μίχελ για Βέρνμπλουμ: «Θα τελειώσει πολύ σύντομα»

Sportdog Team
Ατάκα Μίχελ για Βέρνμπλουμ: «Θα τελειώσει πολύ σύντομα»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε, ότι είναι στην τελική ευθεία το θέμα του Σουηδού.

Ο Λούμπος Μίχελ μιλώντας στην ρώσικη ιστοσελίδα bombardir.ru, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες της ολοκλήρωσης μία τέτοια επιπέδου μεταγραφικής κίνησης, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία του ότι θα τελειώσει εντός των ημερών.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για να φτάσεις στο τέλος μιας τέτοιας μεταγραφής είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ελπιζω πως όλα θα κυλήσουν καλά και θα ολοκληρώσουμε την συμφωνία πριν από το τέλος της εβδομάδας».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει έναν απολογισμό των ματς κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.

«Ηταν πολύ δύσκολα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο το πιο σημαντικό πράγμα για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι κατάφερε να δείξει χαρακτήρα.

Παίξαμε με καρδιά, οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που αποδείχθηκε σημαντικός παράγοντας και στα δύο παιχνίδια.

Ασφαλώς η εξέλιξη του αγώνα επηρεάστηκε σοβαρά από την αποβολή του Λουίς Αντριάνο. Το να παίζεις με μειονέκτημα σε έναν τέτοιο σημαντικό αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολο - ειδικά όταν πρέπει να σκοράρεις.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορέσαμε να περάσουμε την Σπαρτάκ Μόσχας και να φτάσουν στα πλέι οφ του Champions League. Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, οι παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι τους. Ελπίζω να μπορέσουμε να περάσουμε τη Μπενφίκα και να παίξουμε φέτος στη φάση των ομίλων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags