Facebook Pixel Στον αέρα ο… κλεισμένος του Παναθηναϊκού - «Μπλόκο» από Μαρινάκη;
| 2018-08-16 10:35:00

Στον αέρα ο… κλεισμένος του ΠΑΟ - «Μπλόκο» από Μαρινάκη; - Βάζει μπουρλότο βασικός άσος!

του Νίκου Στεργίου
Στον αέρα ο… κλεισμένος του ΠΑΟ - «Μπλόκο» από Μαρινάκη; - Βάζει μπουρλότο βασικός άσος!

Τρελό μπάχαλο για top στόχο, ποιος τα τινάζει όλα στον αέρα.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση σέντερ φορ και η περίπτωση του Νίκου Βέργου παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει συζητήσει με τους «πράσινους», είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, αν και παρουσιάζεται να έχει κάποιους ενδοιασμούς λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα.

Όπως και να έχει, όμως, για να μπορέσει να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πρέπει ο παίκτης να τα βρει με τους Πειραιώτες και να «σπάσει» το συμβόλαιό του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον «αιώνιο» αντίπαλο ως ελεύθερος. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα κι αυτό καταδεικνύει αυτό που σημειώναμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ότι, δηλαδή, ακόμα η μεταγραφή δεν έχει μπει στην τελική της ευθεία, όπως παρουσιάζεται στα περισσότερα Μέσα.

Στο λιμάνι φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν κοινό σημείο επαφής με τον παίκτη και δεν έχουν τη διάθεση να τον αφήσουν να αποχωρήσει τόσο εύκολα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μπορεί τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι σήμερα ενδεχομένως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, ωστόσο, όπως προκύπτει από τα γεγονότα, μάλλον θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ανάβει φωτιές ο Ινσούα

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα σημαντικό θέμα που αφορά την περίπτωση του Εμανουέλ Ινσούα. Ο Αργεντινός μπακ θέλει διακαώς να αποχωρήσει από την ομάδα και οι «πράσινοι» μάλλον δεν είναι σε θέση να τον κρατήσουν. Επιπλέον, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να πάρουν τα χρήματα που αξιώνουν, καθώς έχει λήξει η προθεσμία για το buy-out του 1,5 εκατ. ευρώ που κατείχε το Τριφύλλι μαζί με την Ουντινέζε.

Τα λεφτά που προσφέρει η Ράγιο Βαγεκάνο είναι πολύ λιγότερα και, όπως όλα δείχνουν, στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι μπορεί να χάσουν ένα θεωρητικά βασικό παίκτη με ελάχιστα χρήματα. Πάντως, δεν προκύπτει από τις πληροφορίες μας ότι ο Εμανουέλ Ινσούα ήταν χθες στην Ισπανία για να υπογράψει στη συγκεκριμένη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags