Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση έκπληξη: «Αυτή είναι η Βίντι - Τα δυνατά σημεία της, τι να προσέξει η ΑΕΚ»
| 2018-08-16 18:52:00

Ανάλυση έκπληξη: «Αυτή είναι η Βίντι - Τα δυνατά σημεία της, τι να προσέξει η ΑΕΚ»

Sportdog Team
Ανάλυση έκπληξη: «Αυτή είναι η Βίντι - Τα δυνατά σημεία της, τι να προσέξει η ΑΕΚ»

Η πρόκριση είναι στα χέρια της Ένωσης!

Φαβορί για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο επιθετικός της Ντιοσγκιόρ, Νίκος Ιωαννίδης, που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Τόλη Κοτζιά για την αντίπαλο της «Ένωσης», Βίντι.

Ο 24χρονος στράικερ αναφέρθηκε στις αδυναμίες της ουγγρικής ομάδας, κόντρα στην οποία σκόραρε στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τις εμπειρίες του στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ιωαννίδη:

- Για την εμπειρία του από το ουγγρικό πρωτάθλημα: «Συμπλήρωσα ένα χρόνο στην ομάδα, τώρα ξεκίνησε η νέα σεζόν. Δεν το γνωρίζουμε στην Ελλάδα, είναι πολύ καλό πρωτάθλημα. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις στην Ουγγαρία. Η ομάδα εδρεύει δίπλα στη Βουδαπέστη. Ξέρουν καλά την αγγλική γλώσσα και μπορούμε να συνεννοηθούμε».

- Για την αντίπαλο της ΑΕΚ, Βίντι: «Να σας πω την αλήθεια, έχω καλύτερη εικόνα για τη Βίντι παρά για την ΑΕΚ, επειδή την παρακολουθώ συνέχεια. Βλέπω όλα τα παιχνίδια της. Αν εξαιρέσουμε τη Φερεντσβάρος, είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Δέχεται δύσκολα γκολ στο πρωτάθλημα. Θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος για την ΑΕΚ. Νομίζω όμως ότι είναι μια καλή στιγμή για την ΑΕΚ να αντιμετωπίσει τώρα. Ειδικά αν σκοράρει στη Βουδαπέστη, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί».

- Για τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Βίντι: «Έχουν κάποιους έμπειρους και καλούς παίκτες, όπως ο Λάζοβιτς και τα αδέρφια Σκέποβιτς. Προσωπικά βλέπω δύο διαφορετικές ομάδες. Τη Βιντεότον της Ευρώπης και τη Βιντεότον του πρωταθλήματος. Στο πρωτάθλημα παίζει περισσότερο επιθετικά, ενώ ψάχνει πολύ τον Λάζοβιτς, που είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής της. Στην Ευρώπη αγωνίζεται όμως εντελώς διαφορετικά. Παίζει πιο αμυντικά, όπως έκανε και με τη Μάλμε. Σκόραρε στη Σουηδία και στη ρεβάνς έπαιξε για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα».

- Για τους φιλάθλους της Βίντι: «Δεν θα παίξουν στη φυσική τους έδρα. Δεν έχουν τόσο πολύ κόσμο. Δεν είναι όπως η ΑΕΚ, που μπορεί να κερδίσει ένα ματς μόνο με τους φιλάθλους της. Δεν έχουν φανατικούς οπαδούς».

- Για τον τρόπο που είχε σκοράρει κόντρα στη Βίντι στο περσινό πρωτάθλημα: «Εγώ είχα σκοράρει μέσω αντεπίθεσης. Στο πρωτάθλημα παίζουν πολύ επιθετικά και αφήνουν κενά στην άμυνα. Δεν θεωρώ πως θα είναι τόσο δύσκολος αντίπαλος για την ΑΕΚ. Νομίζω ότι είναι φαβορί η ΑΕΚ για την πρόκριση. Κι εδώ στην Ουγγαρία αυτό πιστεύουν».

- Για τις αδυναμίες της Βίντι: «Δεν είναι τόσο συμπαγής ομάδα. Δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν παθητικό κόντρα σε ποιοτικές ομάδες. Μπορεί να παίζει με τη δεύτερη ή με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και να δεχθεί γκολ. Εδώ στην Ουγγαρία παίζουν πιο ανοιχτά και σε όποια έδρα και να παίζεις, μπορείς να σκοράρεις. Αυτό που ήθελαν ήταν να περάσουν στα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ για να είναι σίγουροι πως θα συνεχίσουν στην Ευρώπη».

- Για το που θα τερμάτιζε η Βίντι αν αγωνιζόταν στη Σουπερλίγκα: «Θα έλεγα ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τερμάτιζε 5η ή 6η στη βαθμολογία. Η Φερεντσβάρος είναι ανώτερη ομάδα και θα τερμάτιζε 3η ή 4η».

- Για τα αδέρφια Σκέποβιτς, που αγωνίζονται στη Βίντι: «Είναι καλοί επιθετικοί, αλλά δεν βλέπω να βρίσκουν πολλές ευκαιρίες κόντρα στην ΑΕΚ».

- Για τις προσθήκες που έχει κάνει η Βίντι: «Σε σχέση με πέρσι δεν έχουν κάνει προσθήκες, δεν έχουν αλλάξει πολύ. Απλά το γεγονός πως αγωνίζονται στην Ευρώπη τους έχει δώσει ώθηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags