Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πέσιμο» Μαρτίνς στον Γκερέρο - Γιατί «τρελάθηκε» ο Πορτογάλος - Έκπληξη μεγατόνων με Τόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-16 23:47:00

«Πέσιμο» Μαρτίνς στον Γκερέρο - Γιατί «τρελάθηκε» ο Πορτογάλος - Έκπληξη μεγατόνων με Τόρο!

Sportdog Team
«Πέσιμο» Μαρτίνς στον Γκερέρο - Γιατί «τρελάθηκε» ο Πορτογάλος - Έκπληξη μεγατόνων με Τόρο!

Απίστευτες αντιδράσεις από τον κόουτς και τρελό τρικ.

Ο Ολυμπιακός παρά το 4-0 του πρώτου ματς και τη σίγουρη πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έκανε το χρέος και στην Ελβετία, όπου παρουσιάστηκε σοβαρός και πήρε άλλη μία ευρωπαϊκή νίκη (1-3), όπως είχε απαιτήσει τις προηγούμενες ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος κόουτς στις τελευταίες προπονήσεις είχε εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές ότι θέλουν να δουν σοβαρά το ματς με τη Λουκέρνη και να μπουν στο γήπεδο σαν να είχε λήξει το πρώτο παιχνίδι 0-0. Άλλωστε και ο ίδιος αντιμετώπισε την αναμέτρηση πολύ σοβαρά, ξεκινώντας την ίδια 11αδα με το πρώτο παιχνίδι, αλλά και βάζοντας τις φωνές όποτε έκρινε ότι χρειαζόταν.

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση ήταν αυτή του 27ου λεπτό, όταν με το σκορ στο 1-0, ο Γκερέρο έφυγε στην κόντρα και παρότι είχε δίπλα του τον Ποντένσε ελεύθερο για να σκοράρει σε κενή εστία, αποφάσισε να τελειώσει μόνος του την φάση χωρίς επιτυχία. Ο Μαρτίνς αμέσως πετάχτηκε από τον πάγκο του και έβαλες τις φωνές στον Ισπανό επιθετικό, στον οποίο εξηγούσε πως δεν γίνεται να… σπαταλούν τέτοιες ευκαιρίες!

Ανάλογη αντίδραση είχε ο Πορτογάλος κόουτς και στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, όταν μετά τις αλλαγές είδε τους παίκτες του Ολυμπιακού να χαλαρώνουν, τη Λουκέρνη να μειώνει σε 1-3 και τους Ερυθρολεύκους να δέχονται πίεση. Ο Μαρτίνς φώναζε συνεχώς να ανέβουν μπροστά και να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα, παρότι όλα είχαν κριθεί.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τις δοκιμές του προπονητή, αυτό που κρατάμε και σίγουρα θα μας απασχολήσει πολλές φορές μέσα στην διάρκεια της σεζόν, είναι η εναλλαγή στις πλευρές των Λάζαρου και Ποντένσε. Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε δεξιά και ο Πορτογάλος αριστερά, όμως κατά την διάρκεια του ματς άλλαξαν πλευρές πολλές φορές, μπερδεύοντας την αντίπαλη άμυνα και δημιουργώντας πολλά προβλήματα.

Επίσης, ενδιαφέρον είχε και η επιλογή του Μαρτίνς να ρίξει στο ματς τον Τοροσίδη στο 72’ και να τον χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ και όχι ως δεξί μπακ ή σέντερ μπακ. Μία επιλογή που τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς μόλις πριν λίγες ώρες έφτασε στην Ελλάδα ο Γκιγιέρμε, που προορίζεται για αυτή τη θέση. Πιθανότατα ο Πορτογάλος να θέλει να έχει τον «Τόρο» έτοιμο βασικό ή αλλαγή του Καμαρά για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο ίσως να μην προλάβει ο Βραζιλιάνος άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags