Facebook Pixel Τρόμος στην ΑΕΚ με Λιβάγια - Ποιος τον «κλέβει» με… 2 εκατ. ευρώ - «Αντιγράφει» Μαρινάκη
| 2018-08-17 10:15:00

Τρόμος στην ΑΕΚ με Λιβάγια - Ποιος τον «κλέβει» με… 2 εκατ. ευρώ - «Αντιγράφει» Μαρινάκη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρόμος στην ΑΕΚ με Λιβάγια - Ποιος τον «κλέβει» με… 2 εκατ. ευρώ - «Αντιγράφει» Μαρινάκη

Πληροφορία-βόμβα για τον Κροάτη, πού στοχεύει ο Μελισσανίδης.

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ είναι η πρόταση των 8 εκατ. ευρώ που φέρεται να κατατέθηκε για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια. Το ρεπορτάζ δείχνει να έχει βάση, αν και δεν αποκαλύπτεται ποιος είναι ο σύλλογος από την Ιταλία που έκανε τη μεγάλη προσφορά για τον Κροάτη επιθετικό.

Πάντως, υπάρχει έντονη φημολογία πως η Λάτσιο μπορεί να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον άσο της Ένωσης, αν και δεν είναι σίγουρο ότι έφτασε στο σημείο να καταθέσει επίσημα την πρόταση που διέρρευσε.

Όπως και να έχει, από την ΑΕΚ ξεκαθάριζαν χθες πως ο συγκεκριμένος παίκτης «δεν πωλείται» και ότι ο Κροάτης περνάει καλά στην Ελλάδα.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι στο συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10 εκατ. ευρώ. Αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο, αυτομάτως προκαλεί απορίες πως η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Κροάτη δεν έφτασε το συγκεκριμένο ποσό έτσι ώστε να κάνει αυτομάτως δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, αν όντως το ενδιαφέρον είναι πραγματικό, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί προσεχώς, από τη στιγμή που η ΑΕΚ απέρριψε την πρώτη κρούση για τον Κροάτη. Κι αν η ομάδα που ενδιαφέρεται ανεβάσει κατά 2 εκατ. ευρώ την προσφορά της, τότε η Ένωση δε θα έχει περιθώρια αντίδρασης και θα είναι στο χέρι του παίκτη αν θα αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Ψάχνει και στην Αγγλία για εξτρέμ

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ενίσχυσης, το όνομα του Φεντερίκο Καρτάμπια της Λα Κορούνια παραμένει στην επικαιρότητα, αν και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο 25χρονος Αργεντινός εξτρέμ δεν είναι θετικός για μεταγραφή στην Ελλάδα. Όσο, πάντως, δε βρίσκει ομάδα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να τον δελεάσει η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά με τον Ρολάντο Άαρονς, τον 22χρονο Τζαϊμακανό ακραίο επιθετικό της Νιουκάστλ, είναι όντως μια περίπτωση που έχει προταθεί στην Ένωση και εξετάζεται σοβαρά. Δεν είναι, όμως, η μοναδική επιλογή που έχει πέσει στο τραπέζι από τους «κομμένους» στην Αγγλία, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» μελετούν κι άλλες περιπτώσεις από τη συγκεκριμένη αγορά, όπως, άλλωστε, κάνει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια και ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags