Facebook Pixel Διπλή «βόμβα» από Σαββίδη - Έτσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Δεν το πιστεύουν οι ΠΑΟΚτσήδες
| 2018-08-17 12:16:00

Διπλή «βόμβα» από Σαββίδη - Έτσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Δεν το πιστεύουν οι ΠΑΟΚτσήδες

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διπλή «βόμβα» από Σαββίδη - Έτσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Δεν το πιστεύουν οι ΠΑΟΚτσήδες

Μοιράζει χρήμα ο Ιβάν, «επενδύσεις» άνευ προηγούμενου.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, καθώς η απόκτηση του Σουηδού άσου έχει γίνει θέμα σε αρκετά Μέσα στην Ευρώπη.

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι το απίστευτο συμβόλαιο που πρόσφερε ο Ιβάν Σαββίδης στον Σουηδό άσο, προκειμένου να τον πείσει να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Η χρονική διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών είναι τριετής και όπως διέρρευσε χθες προβλέπει 1,1 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές για τον διεθνή μέσο.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr, αναφέρουν ότι το ποσό αυτό τελικά μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς θυμίζουμε στις πρώτες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές γινόταν λόγος για αποδοχές που έφταναν ετησίως το 1,7 εκατ. ευρώ.

Ό,τι και να ισχύει, το θέμα είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έκανε μια τεράστια επένδυση στον Σουηδό άσο, προσφέροντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο αναδεικνύει, πλέον, τον συγκεκριμένο παίκτη με διαφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Η συμφωνία με Λημνιό

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες πως ο Δημήτρης Λημνιός ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ισχύουν 100%. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη σας την είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή τη φάση είναι τα πάντα συμφωνημένα ανάμεσα στη διοίκηση και τον παίκτη.

Ο λόγος που θα γίνει η αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Έλληνα άσου είναι η ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία ήταν χαμηλή (5 εκατ. ευρώ) και τώρα εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, θα αυξηθούν, ίσως και να διπλασιαστούν, οι αποδοχές του παίκτη, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πόσο πολύ πιστεύουν στην Τούμπα στο ταλέντο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags