Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού - Ξεχωρίζει η μοβ και η λευκή με το χρυσό (ΦΩΤΟ)
| 2018-08-17 17:20:00

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού - Ξεχωρίζει η μοβ και η λευκή με το χρυσό (ΦΩΤΟ)

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού - Ξεχωρίζει η μοβ και η λευκή με το χρυσό (ΦΩΤΟ)

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε μέσω των λογαριασμών της στα social media τις τρεις νέες εμφανίσεις για τη σεζόν που ξεκινά.

Η πρώτη παραμένει στο κλασικό πράσινο χρώμα έχοντας πολύ μικρές αλλαγές από την περσινή, η δεύτερη θα είναι λευκή ενώ η τρίτη μωβ αντί της περσινής μαύρης.

Μία πολύ όμορφη λεπτομέρεια που ξεχωρίζει είναι μία χρυσή ρίγα που υπάρχει στην λευκή. Η αντίστοιχη ρίγα στην μωβ εμφάνιση είναι σε άσπρο χρώμα. Να σημειωθεί πως όπως και πέρσι τον Παναθηναϊκό ντύνει η γνωστή εταιρία ΝΙΚΕ.

Αναλυτικά τα στοιχεία κάθε φανέλας:

Πράσινη

Πρόκειται για επιλογή από τη γκάμα των Elite Club της NIKE, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν. Διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά Nike dri fit που σκοπό έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Ο σχεδιασμός της πράσινης φανέλας φέτος παραπέμπει σε πιο κλασικές μορφές. Στο λαιμό υπάρχει άνεση με κλείσιμο χωρίς κουμπί ενώ στο μανίκι η μορφή είναι ενιαία χωρίς ραφές στον ώμο ώστε να δίνει ευχέρεια στην κίνηση.

Η τιμή πώλησης είναι στα 54,90 ευρώ.

Λευκή με χρυσές λεπτομέρειες

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επετειακή μια και η επιλογή της έγινε προκειμένου να γιορταστούν τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Έτσι πέραν του λευκού που κυριαρχεί, υπάρχει πρόσθετη χρυσή λωρίδα στους ώμους και στο τελείωμα των μανικιών και ασφαλώς το πράσινο Τριφύλλι. Εμφάνιση που παραπέμπει στο επετειακό σήμα των 110 ετών του Παναθηναϊκού.

Η τιμή πώλησης είναι στα 39,90 ευρώ.

Μωβ με λευκές λεπτομέρειες

Άλλη μια φανέλα τεχνολογίας dri fit με χαρακτηριστική λαιμόκοψη V. Διαθέτει contrast στους ώμους και στα τελειώματα στο μανίκι, όπου προστίθεται η λευκή λωρίδα και βέβαια το πράσινο Τριφύλλι.

Η τιμή πώλησης είναι στα 44,90 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags