Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά Αναστόπουλου για Λάζαρο: «Για αυτό ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό»!
| 2018-08-18 08:55:00

Ατάκα-φωτιά Αναστόπουλου για Λάζαρο: «Για αυτό ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό»!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Αναστόπουλου για Λάζαρο: «Για αυτό ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό»!

Κάνει ο,τι δεν έκανε αλλού!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος με αφορμή την πρόκριση των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αρχικά σχολίασε: «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στις τρεις Ελληνικές ομάδες για την πρόκρισή τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς πήραμε αρκετούς βαθμούς από αυτές τις προκρίσεις. Τα προηγούμενα χρόνια αυτό δεν συνέβαινε, καθώς την ήττα την πανηγύριζαν οι άλλες ελληνικές ομάδες και φτάσαμε να μηνέχουμε απευθείας πρόκριση σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να άλλαξε αυτή η νοοτροπία, γιατί τώρα τους δίνεται μια καλή ευκαιρία για να διακριθούν στην Ευρώπη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ήταν παρά πολύ κάλος και στα δυο παιχνίδια που έπαιξε κόντρα στην Σπαρτάκ, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι που βρέθηκε με δυο τέρματα πίσω. Βασικός λόγος πιστεύω για αυτό, είναι ότι κράτησε τον βασικό του κορμό και έκανε πολύ καλές προσθήκες. Τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσε να κρατήσει τον βασικό κορμό του, έκανε 7-8 μεταγραφές και αυτό του είχε κοστίσει. Εγώ πιστεύω αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φτιάξεις μια ομάδα με απαιτήσεις, να κρατάς έναν βασικό κορμό. Επιπλέον παίζει μεγάλο ρολό ότι έχει κρατήσει το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει από την Μπενφίκα».

Για τον Πασχαλάκη και τον Πέλκα: « Είναι και οι δυο αρκετά βελτιωμένοι. Βέβαια ο δεύτερος θα πρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο σκοράρισμα. Χάνει ευκαιρίες, που θα έπρεπε να σκοράρει».

Για την ΑΕΚ: «Πέρασε δίκαια, αλλά η Σέλτικ δεν είναι η ομάδα των παλαιότερων ετών. Θα πρέπει να προσέξει αρκετά κόντρα στην Βίντι, καθώς μόνο τυχαία δεν έφτασε εδώ η πρώην Βιντεότον, που έχει καλά στοιχεία ως ομάδα».

Για την ενίσχυση της ΑΕΚ: «Είχε κάποιες απώλειες στις μεταγραφές, έφυγαν ο Λάζαρος και ο Αραούχο, είναι απώλειες. Θέλει χρόνο να δούμε πως θα πάει η ομάδα στο μέλλον. Έχει παίξει μόλις δυο επίσημα παιχνίδια».

Για τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι ο Χριστοδουλόπουλος είναι αναγεννημένος στον Ολυμπιακό. Κάνει ότι δεν μπορούσε να κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή να σκοράρει. Νομίζω θα είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού φέτος και έμαθε πλέον να βάζει γκολ, κάτι πολύ σημαντικό, αφού γι αυτό είναι ο επιθετικός. Το παιχνίδι με την Μπέρνλι θα είναι αρκετά δύσκολο».

Για τον Άρη: «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Καρυπίδη γιατί αυτά που είπε τα έκανε. Ο κόσμος τώρα θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Η ομάδα θέλει την βοήθεια του κόσμου γιατί οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι πλέον διαφορετικές. Η ομάδα θα πρέπει να κάνει σταθερά βήματα και να προσπαθεί να γίνει καλύτερη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags