Facebook Pixel Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τελειώνουν δύο, ποιους τους «έφαγε» - Έκπληξη από Μαρινάκη;
| 2018-08-18 12:30:00

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τελειώνουν δύο, ποιος τους «έφαγε» - Έκπληξη από Μαρινάκη;

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τελειώνουν δύο, ποιος τους «έφαγε» - Έκπληξη από Μαρινάκη;

Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα στο λιμάνι, θα σκάσει «μπαμ» στο τέλος;

Στον Ολυμπιακό προχώρησαν σε σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης αυτή την εβδομάδα και, πλέον, ρίχνουν το βάρος στις αποχωρήσεις.

Ο μεγάλος στόχος είναι να αποδεσμευτεί η ΠΑΕ από παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να μειωθεί το μπάτζετ, μιας και ξοδεύονται υπέρογκα χρήματα για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός πλάνων.

Ο πρώτος που αναμένεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου είναι ο Μπιόρν Ένγκελς, για τον οποίο υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον και είναι ενδεικτικό ότι δε βρέθηκε χθες στην προγραμματισμένη χθεσινή προπόνηση των «κομμένων». Από την πατρίδα του δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν κάτι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο παίκτης μετράει μέρες στο λιμάνι.

Στο μεταξύ θέμα χρόνου είναι και η αποχώρηση του Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος αναμένεται να φύγει δανεικός με οψιόν αγοράς. Οι εξελίξεις εκτιμάται ότι θα τρέξουν άμεσα για τον Ιρανό μπακ, ο οποίος στην ουσία «φαγώθηκε» από τον εξαιρετικό Κώστα Τσιμίκα.

Θα γίνει η έκπληξη;

Σε ό,τι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης, παραμένει πάντα ανοιχτό να γίνει μία ακόμα μεταγραφή για τη γραμμή κρούσης, ανάλογα με την εξέλιξη στην περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στο λιμάνι ψάχνουν για εξτρέμ και, όπως σας γράφαμε και χθες, δε θα πρέπει να ξεγράφουμε τελείως τον Ρουί Φόντε, παρόλο που για τη θέση του αποκτήθηκε ο «Κόκα». Ο Πορτογάλος είναι διακαής πόθος του προπονητή, αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης και δεν αποκλείεται στο λιμάνι να πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν και τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πάντως, η όποια κίνηση μπορεί να γίνει για τη γραμμή κρούσης εκτιμάται ότι θα αργήσει, ενδεχομένως να γίνει μετά και τη ρεβάνς με την Μπέρνλι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άλλωστε, αρέσκεται στο να κάνει μία σπουδαία κίνηση στο τέλος των μεταγραφών. Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags