Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύσκολα θα προλάβει την Μπενφίκα ο Καντουρί - Τι αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ
| 2018-08-18 13:42:00

Δύσκολα θα προλάβει την Μπενφίκα ο Καντουρί - Τι αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Δύσκολα θα προλάβει την Μπενφίκα ο Καντουρί - Τι αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν το πρόγραμμά τους.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το βράδυ της Παρασκευής τους βρήκε στο γήπεδο και το πρωί του Σαββάτου ήταν πάλι εκεί. Το παιχνίδι με τη Μπενφίκα, άλλωστε, πλησιάζει κι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος για μια μεγάλη πρόκληση και μια δύσκολη δοκιμασία.

Μετά τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ Μόσχας ο Δικέφαλος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας κλασικής δύναμης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για να μπει στους ομίλους του Champions League.

O Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας του έργου τους, ωστόσο, έχουν αποδείξει πως μπορούν ν’ανταπεξέλθουν σε ό,τι παρουσιαστεί στο δρόμο τους.

Το Σάββατο, η προπόνηση αφορούσε την οργανωμένη ανάπτυξη του παιχνιδιού από τη γραμμή της άμυνας και τη γενικότερη τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς της Λισαβόνας μειώνονται.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί της Κυριακής (19.08) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Πορτογαλία.

Τη Δευτέρα (20.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας στο Ντα Λουζ και νωρίτερα, στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Φερνάντο Βαρέλα .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags