Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες του προπονητή της Βίντι για τα παιχνίδια με ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-18 14:08:00

Τρομερές ατάκες του προπονητή της Βίντι για τα παιχνίδια με ΑΕΚ!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες του προπονητή της Βίντι για τα παιχνίδια με ΑΕΚ!

Υπολογίζει πολύ την Ένωση.

Ο Σέρβος τεχνικός της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς.παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Ουγγαρίας και σχολίασε το πόσο έχει ωριμάσει η ομάδα του αλλά και τις προσεχείς αγωνιστικές της προκλήσεις.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε την ατμόσφαιρα. Τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει. Δύο θαύματα έχουν γίνει, εμείς θα προσπαθήσουμε και για ένα τρίτο. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Έχω πει πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χθες, αλλά μόνο σήμερα και αύριο. Η ΑΕΚ είναι μπροστά μας τώρα. Έχουμε έναν σκληρό Αύγουστο με τρία διαδοχικά ντέρμπι με Χόνβεντ, Ούιπεστ και Φερεντσβάρος. Κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουμε ωριμάσει ως ομάδα. Ο αγώνας που κάναμε για τον τίτλο, η κατάκτηση, το πρώτο ματς με τη Λουντογκόρετς. Οι παίκτες μου έχουν αρχίσει να πιστεύουν στον εαυτό τους» σχολίασε αρχικά και προσέθεσε:

«Είχαμε ένα σχέδιο. Έναν προϋπολογισμό από 6 έως 8 εκατομμύρια ευρώ και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε την αναβάθμιση. Θα ήθελα να έχουμε μία συνέχεια. Να μην υπάρχουν πωλήσεις για λίγα χρόνια. Είναι πρόκληση να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας τη νέα χρονιά και να συνεχίσουμε να αναβαθμίσουμε την ομάδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags