Facebook Pixel Sportdog.gr | Η παρεξήγηση της κυρίας Βέρνμπλουμ με οπαδό του ΠΑΟΚ - Τι της έγραψε και πώς του απάντησε (ΦΩΤΟ)
| 2018-08-18 18:21:00

Η παρεξήγηση της κυρίας Βέρνμπλουμ με οπαδό του ΠΑΟΚ - Τι της έγραψε και πώς του απάντησε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η παρεξήγηση της κυρίας Βέρνμπλουμ με οπαδό του ΠΑΟΚ - Τι της έγραψε και πώς του απάντησε (ΦΩΤΟ)

Δείτε τον διάλογο τους!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, αυτή του Βέρνμπλουμ, η οποία όμως πέρασε από χίλια κύματα και αναμονή τριών μηνών.

 

Τελικά ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η σύζυγός του Νίνα ετοιμάζεται για την μετακόμιση όλης της οικογένειας στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

 

Με αφορμή την μετακόμιση της οικογένειας Βέρνμπλουμ στην Ελλάδα, η Νίνα ανέβασε μια φωτογραφία με τον Λευκό Πύργο στο προφίλ της στο Instagram, συνοδευόμενη από την λεζάντα: «Σε λίγες μέρες αυτή θα είναι η νέα μου πόλη, είμαι τόσο ενθουσιασμένη».

 

 

Από κάτω έγινε ο «κακός χαμός» από τους φίλους του ΠΑΟΚ που έσπευσαν να καλωσορίσουν την κυρία Βέρνμπλουμ. Ενας από αυτούς όμως, φάνηκε πως δεν γνώριζε καλά αγγλικά και δημιούργησε μια παρεξήγηση. Η Νίνα Βέρνμπλουμ του απάντησε, δείχνοντας πως γνωρίζει όλα όσα ακούστηκαν για την επιλογή σπιτιού στην πρώτη επίσκεψή της στην πόλη.

 

Διαβάστε τον διάλογο:

 

Ο φίλος του ΠΑΟΚ έγραψε: «Καλώς ήρθες στο κοινό σπίτι» και μάλλον εννοούσε «Καλώς ήρθες στο κοινό μας σπίτι».

 

Εκεί η κυρία Βέρνμπλουμ μάλλον έχασε την ψυχραιμία της και απάντησε: «Αλήθεια πιστεύεις όλα όσα ακούς;»

 

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ απάντησε εκ νέου σε κάτι σαν αγγλικά: «Οχι. Ηθελα απλά να σας καλωσορίσω. Δεν πιστεύω τις φήμες γιατί πολλοί θα ήθελαν να σταματήσουν αυτή τη μεταγραφή. Και πιστέψτε με, οι αληθινοί οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ χαρούμενοι που έχουν τον Πόντους στην ομάδα. Και όταν αγαπάμε, αγαπάμε. Θα το δείτε σύντομα. Για ακόμη μια φορά καλώς ήρθατε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Καλώς ήρθατε στην οικογένειά μας. Να έχετε μια όμορφη μέρα».

 

Στη συνέχεια ο οπαδός του ΠΑΟΚ κατάλαβε το λάθος του, έπειτα και από υπόδειξη συνοπαδού του και το διόρθωσε: «Τώρα κατάλαβα το λάθος μου. Θέλω να απολογηθώ για αυτό. Ηθελα να γράψω το κοινό μας σπίτι, όχι ένα κοινό σπίτι. Πραγματικά συγγνώμη για αυτό».

 

Δείτε του λόγου το αληθές στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

 

 


Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags