Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με hot όνομα και... κλεισμένο του ΠΑΟΚ - Τι «παίζει» με ΠΑΟ και γιατί τα τινάζει όλα
| 2018-08-19 12:00:00

Χαμός με hot όνομα και... κλεισμένο του ΠΑΟΚ - Τι «παίζει» με ΠΑΟ και γιατί τα τινάζει όλα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός με hot όνομα και... κλεισμένο του ΠΑΟΚ - Τι «παίζει» με ΠΑΟ και γιατί τα τινάζει όλα

Θέλει να φύγει από την ομάδα του, του δίνουν τρελά λεφτά.

Σε πρόσωπο του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος μετά από μία εξαιρετική σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ακόμα ψάχνεται για μεταγραφή, παρότι πλέον έχουμε φτάσει στα μέσα Αυγούστου.

Η υπόθεση του Ισπανού έχει εξελιχθεί σε σήριαλ τους τελευταίους μήνες, καθώς στην αρχή του καλοκαιριού βρέθηκε… μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς τον έκοψαν για αγωνιστικούς λόγους, ενώ στη συνέχεια απασχόλησε έστω και θεωρητικά τόσο τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, έφτασαν στα χέρια του καλές προτάσεις από ΑΠΟΕΛ, Ερυθρό Αστέρα και Άραβες, ωστόσο ο ίδιος ήταν αρνητικός και δεν έκανε το χατίρι στον Χριστοβασίλη που περιμένει να τον πουλήσει, γνωρίζοντας ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του.

Ο Κόντε, τον οποίο όπως σας έχει αποκαλύψει το Sportdog.gr, πάντα έχουν στη λίστα τους οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας, με την προϋπόθεση φυσικά να… ξεμείνει στον ΠΑΣ και να τον αποκτήσουν με μισά λεφτά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, έχει ρήτρα που φτάνει τις 800.000 ευρώ, όμως όσο δεν βρίσκει πρόταση, στα Γιάννινα σκέφτονται να τον δώσουν και με λιγότερα.

Τελευταία εξέλιξη στο… σήριαλ Κόντε, ήταν η πρόταση των 500.000 ευρώ που απέρριψε ο ΠΑΣ από ομάδα του Ντουμπάι, η οποία έδινε στον Ισπανό ένα εξαιρετικό διετές συμβόλαιο, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ τον χρόνο.

Ο Χριστοβασίλης ήταν αρνητικός στην πρώτη κρούση και περιμένει μεγαλύτερη πρόταση, ωστόσο το ζητούμενο είναι τι θα αποφασίσει ο Κόντε. Ο ταλαντούχος φορ είναι περίεργος χαρακτήρας και το έχει αποδείξει το φετινό καλοκαίρι, καθώς έχει απορρίψει τουλάχιστον 2-3 καλές προτάσεις επειδή δεν του άρεσε η ζωή στην χώρα από την οποία ήταν οι ομάδες (π.χ. Σαουδική Αραβία).

 Ωστόσο, με τον χρόνο πλέον να πιέζει και τον ίδιο και τον ΠΑΣ, δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να έχουμε κάποια ανατροπή με την ομάδα από το Ντουμπάι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, o Κόντε που δεν θέλει να μείνει στα Γιάννινα, έχει αρχίσει να σκέφτεται έντονα την συγκεκριμένη προοπτική και δεν αποκλείεται άμεσα να ζητήσει ραντεβού με τον Χριστοβασίλη, ώστε να τον πιέσει να πει το «ναι» ή να ρίξει έστω λίγο τις οικονομικές απαιτήσεις του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags