Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο σενάριο για Μπεργκ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του; Ο ΠΑΟΚ και η... Ζοσεφίν
| 2018-08-19 14:35:00

Απίθανο σενάριο για Μπεργκ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του; Ο ΠΑΟΚ και η... Ζοσεφίν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανο σενάριο για Μπεργκ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του; Ο ΠΑΟΚ και η... Ζοσεφίν

Είναι πολλά τα λεφτά για τον Σουηδό...

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ προσπαθεί να πετύχει η Γκεζτέπε, η οποία θέλει να κάνει το… μπαμ με τον Σουηδό άσο, που απασχόλησε πολύ σοβαρά τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού, μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, επέστρεψε στην Αλ Αϊν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο του αποφέρει ετήσιες αποδοχές που φτάνουν χωρίς τα μπόνους στα 2.6 εκατομμύρια ευρώ.

Γι’ αυτό και η περίπτωσή του, παρότι έπαιξε δυνατά για τον ΠΑΟΚ και όντως η οικογένεια Σαββίδη το κυνήγησε ώστε να τον φέρει στην Τούμπα και να… τρελάνει κόσμο, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη και για τους Τούρκους.

Η Γκεζτέπε μπορεί να απέκτησε χθες και τον Κοσταρικανό διεθνή μέσο, Σέλσο Μπόρχες από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ωστόσο η υπόθεση του Μπεργκ είναι διαφορετική, ακριβή και εξαιρετικά δύσκολη.

Εκτός από τα χρήματα που χρειάζονται για να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Αλ Αϊν και του Μπεργκ, θα πρέπει οι Τούρκοι να… ψήσουν και τη σύζυγό του, Ζοζεφίν, να μετακομίσει στην Τουρκία!

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Sportdog.gr, αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο, καθώς η οικογένεια του Σουηδού ούτε που συζητάει το ενδεχόμενο για μόνιμη εγκατάσταση στην γειτονική μας χώρα. Για την Ελλάδα και δη στην Θεσσαλονίκη, η σύζυγος του Μπεργκ θα ήταν θετική, ωστόσο για Τουρκία δεν σηκώνει κουβέντα.

Με δεδομένο λοιπόν πως η Γκεζτέπε δεν μπορεί ούτε τα χρήματα να βρει ούτε να ψήσει την οικογένεια του Μάρκους, η μεταγραφή μοιάζει απίθανο να προχωρήσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags