Facebook Pixel Sportdog.gr | Γερή «σφαλιάρα» για Μπέρνλι πριν τον Ολυμπιακό – «Εξάσφαιρη» η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-19 17:29:00

Γερή «σφαλιάρα» για Μπέρνλι πριν τον Ολυμπιακό – «Εξάσφαιρη» η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γερή «σφαλιάρα» για Μπέρνλι πριν τον Ολυμπιακό – «Εξάσφαιρη» η Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχασε 3-1 η από τη Γουότφορντ η Μπέρνλι, 6-1 τη Χάντερσφιλντ η Σίτι!

Τέσσερις ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Europa League η Μπέρνλι προβλημάτισε στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League και ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας από τη Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ με γκολ του Γκρέι και ισοφάρισε άμεσα με τον Ταρκόφσκι στο 6’. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ από τον Ντίνι στο 48’ και τον Χιούζ στο 51’, στα οποία δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μάλιστα η Μπέρνλι παρουσίασε πολύ κακή εικόνα στο αμυντικό κομμάτι και θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα γκολ.

Η σύνθεση της Μπέρνλι: Χαρτ - Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (74' Τέιλορ) – Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον - Χέντρικ (69' Βόουκς) - Γουντ (65' Μπαρνς)
 

Το «2 στα 2» έκανε η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση  και διέλυσε με 6-1 τη Χάντερσφιλντ.

Μεγάλoς πρωταγωνιστής για τους «πολίτες» ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο που πέτυχε τρία γκολ, με τους Ζεσούς, Σίλβα να προσθέτουν από ένα και το τελικό 6-1 να διαμορφώνεται με αυτογκόλ του Κονγκολό.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags