Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είδε ο Πέδρο Μαρτίνς από την Μπέρνλι - Βρέθηκε στο «Τερφ Μουρ» και είδε την τριάρα
| 2018-08-19 19:28:00

Τι είδε ο Πέδρο Μαρτίνς από την Μπέρνλι - Βρέθηκε στο «Τερφ Μουρ» και είδε την τριάρα

Sportdog Team
Τι είδε ο Πέδρο Μαρτίνς από την Μπέρνλι - Βρέθηκε στο «Τερφ Μουρ» και είδε την τριάρα

Γέμισε το μπλοκάκι του μετά την ήττα της Μπέρνλι.

Στις εξέδρες του «Τερφ Μουρ» βρέθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς το μεσημέρι της Κυριακής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αξιοποίησε την ευκαιρία και ταξίδεψε στην Αγγλία μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Πορτογάλος προπονητής παρακολούθησε από κοντά το ματς της Μπέρνλι με την Γουότφορντ, λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Θρύλο, για τα πλέι οφ του Europa League.

Με τον 48χρονο τεχνικό να βλέπει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Κυρίως για την εικόνα της Μπέρνλι και το πώς δεν είχε φρεσκάδα, παρά τις αλλαγές που έκανε ο Σον Ντάιτς στην ενδεκάδα. Επιπλέον, την κούραση που έχουν οι Άγγλοι που δεν είναι συνηθισμένοι σε συνεχόμενα ματς Πέμπτη-Κυριακή. Δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται αντίστοιχες καταστάσεις.

Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εικόνα του ματς μετά το 51'. Όταν δηλαδή η Γουότφορντ του Χάβι Γκράθια προηγήθηκε με 3-1 και η Μπέρνλι δεν είχε... απαντήσεις, για να βγάλεις ευκαιρίες, να απειλήσει την εστία του Φόστερ και να μειώσει το σκορ κι άλλο, ώστε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του ματς. Όλα αυτά θα τα μεταφέρει από τη Δευτέρα στους παίκτες του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρώτο ματς με τους Άγγλους.

Πηγή: gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags