Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ετσι να παίξει ο ΠΑΟΚ με Μπενφίκα, σε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ ο Πέλκας»
| 2018-08-19 19:42:00

«Ετσι να παίξει ο ΠΑΟΚ με Μπενφίκα, σε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ ο Πέλκας»

Sportdog Team
«Ετσι να παίξει ο ΠΑΟΚ με Μπενφίκα, σε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ ο Πέλκας»

Το... μυστικό για να αποκλείσει ο Δικέφαλος τους Πορτογάλους.

Για τις μάχες του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, τον συμπατριώτη του Αντρέ Βιεϊρίνια, τον πρώην συμπαίκτη  του Δημήτρη Πέλκα, αλλά και... τον φρέντο καπουτσίνο μίλησε στο Metropolis 95,5 ο επιθετικός της Βιτόρια Σετούμπαλ, Ζεκίνια.

Ο Πορτογάλος επιθετικός υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος πρέπει να προσέξει πολύ τους γρήγορους επιθετικούς του ΠΑΟΚ και να παίξει στην κόντρα επίθεση, έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στην Μπενφίκα, μίλησε με θαυμασμό για τον πρώην συμπαίκτη του Δημήτρη Πέλκα, αλλά και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Ζόνας δεν θα πάει τελικά στην Αραβία και θα είναι ετοιμοπόλεμος για την Τρίτη. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του για... έναν φρέντο καπουτσίνο, που του έχει λείψει πολύ!

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Χάρη Δημαρά:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ στο οποίο σκόραρε, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1:

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όταν παίζεις με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε αρκετά καλοί και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο».

Για το αν θα είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα στο Ντα Λουζ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και η Μπενφίκα το ίδιο, έχει πολύ καλούς και γρήγορους παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσουν αρκετοί παίκτες, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας και ο Πρίγιοβιτς. Μου αρέσει ο Βιεϊρίνια, είναι καλός παίκτης, είναι Πορτογάλος και παίξαμε μαζί στην Πόρτο. Με τον Πέλκα επίσης ήμασταν συμπαίκτες στην Σετούμπαλ, είναι πολύ καλός παίκτης, ταλαντούχος και τον συμπαθώ και ως χαρακτήρα, είναι πολύ καλό παιδί. Εχει βελτιωθεί πολύ, έχει περισσότερη εμπειρία, ήταν νέος στη Σετούμπαλ, αλλά είχε δει  όλος ο κόσμος την ποιότητά του. Σε έναν χρόνο όλοι θα ακούνε στην Ευρώπη το όνομα του Πέλκα, αν συνεχίσει έτσι με τον ίδιο χαρακτήρα και την ποιότητά του μπορεί να παίξει σε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ».  

 Για το το πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Η Μπενφίκα εχει πολύ καλούς παίκτες που παίζουν μαζί για 2-3 χρόνια και γνωρίζονται καλά. Είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, πρέπει να παίξει με αντεπιθέσεις ο ΠΑΟΚ επειδή στην Μπενφίκα  αρέσει να έχει την μπάλα στην κατοχή της. Οι Πίτσι και Φέισα είναι πολύ καλοί στη μεσαία γραμμή. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, επειδή αυτά είναι δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα της Μπενφίκα, αν ο ΠΑΟΚ περιμένει και δώσει την κατοχή στην Μπενφίκα, έχει πιθανότητες».

Για την πρόβλεψή του για το παιχνίδι:

«Πιστεύω ότι η Μπενφίκα θα κερδίσει με 1-0 την Τρίτη. Στην έδρα της η Μπενφίκα είναι δυνατή, εκτός έδρας κάνει λάθη και ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι πολύ δυνατός γιατί έχει εκπληκτικούς φιλάθλους. Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει ένα γκολ την Τρίτη θα είναι εξαιρετικό γι' αυτόν. Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο. Στη Θεσσαλονίκη όμως είναι διαφορετικά. Σε αυτό το γήπεδο, στην Τούμπα, είναι πολύ δύσκολο να παίξεις, πιστέψτε με. Οπότε, έχει πιθανότητες ο ΠΑΟΚ. Οι πιθανότητες είναι 60-40. Και γιατί ο Ζόνας θα παίξει μάλλον την Τρίτη. Είχε θέμα με ενδιαφέρον μιας ομάδας από την Αραβία, αλλά τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή, ανανέωσε με την Μπενφίκα και μάλλον θα ξεκινήσει στο παιχνίδι».

Για το ενδεχόμένο να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Ποτέ δεν ξέρεις, αγαπώ την Πορτογαλία, αλλά αγαπώ πολύ και την Ελλάδα. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά μου αρέσει πολύ ο κόσμος. Μου αρέσει η Ελλάδα και μου λείπει ο φρέντο καπουτσίνο γλυκό! Εδώ έχουμε μόνο… εσπρεσάκι. Όταν έπαιζα στην Ελλάδα πήγαινα για καφέ. Είχα προτάσεις, προτίμησα όμως να μείνω στην Πορτογαλία.  Δε θέλω να πω από ποιες ομάδες. Μπορεί και να γυρίσω κάποια στιγμή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags