Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού - "Ψάχτηκε" για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Καμπετσής
| 2018-08-19 22:12:00

Χαμός με τον… σίγουρο του Παναθηναϊκού – Παίζει ανατροπή και «αρπαγή» από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

του Νίκου Στεργίου
Χαμός με τον… σίγουρο του Παναθηναϊκού – Παίζει ανατροπή και «αρπαγή» από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Σενάριο που εμπλέκει και τους τρεις - Πώς αντέδρασε ο Νταμπίζας.

Στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά και πήρε τη νίκη με 2-0. Η εν λόγω επικράτηση, πάντως, δεν κρύβει τις αδυναμίες της ομάδας, η οποία χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, ειδικά στην επίθεση, καθώς το θέμα του σέντερ φορ δεν έχει διευθετηθεί ακόμα.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Γιώργος Δώνης επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για επιθετικό από το «πάνω ράφι», παραδέχθηκε όμως ότι η οικονομική υπέρβαση που απαιτείται μπορεί να γίνει μόνο με την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά του Τριφυλλιού.

«Υπάρχει επικοινωνία και πρόθεση. Κοιτάμε για κάποια ονόματα, που νομίζω ότι αν τα καταφέρουμε, θα φέρουμε μεγαλύτερη συσπείρωση στον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δώνης για την πρόθεση απόκτησης επιθετικού και τη συνεννόηση που υπάρχει με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για το εν λόγω ζήτημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η μεταγραφή σέντερ φορ μετατίθεται για τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, αφού θα πρέπει πρώτα να συντελεστεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, που είναι προγραμματισμένη για τις 23 του μήνα.

Οι εκλεκτοί για την επίθεση και οι ελεύθεροι

Αναφορικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού, οι Πράσινοι φαίνεται πως δεν έχουν ως προτεραότητα την περίπτωση του Κριστιάν Λόπεθ της Λανς, αφού ψάχνουν για κάτι καλύτερο.

Τα ονόματα που αποτελούν τις πρώτες επιλογές Δώνη και Νταμπίζα δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν πως στην κορυφή της λίστας βρίσκονται δύο επιθετικοί που δεσμεύονται με συμβόλαια σε άλλες ομάδες, ενώ «παίζουν» δυνατά και δύο περιπτώσεις από τη λίστα των ελευθέρων παικτών.

Τι ισχύει για Βέργο και Καμπετσή

Εκτός του φορ από το εξωτερικό, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εξακολουθούν να ασχολούνται με τις περιπτώσεις δύο Ελλήνων επιθετικών.

Η υπόθεση του Νίκου Βέργου παραμένει στο προσκήνιο, όμως όλα εξαρτώνται από τη βούληση του Ολυμπιακού, ο οποίος πρέπει να αποδεσμεύσει τον παίκτη για να κλείσει το θέμα, αφήνοντάς τον ουσιαστικά στον «αιώνιο» αντίπαλό του. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ποσοστό μεταπώλησης που λέγεται ότι θα διατηρήσουν οι Ερυθρόλευκοι, εάν γίνει η μεταγραφή.

Όσο για τον έτερο Έλληνα, τον Αργύρη Καμπετσή, οι Πράσινοι φέρονται να τα έχουν βρει με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και απομένουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του. Ο νεαρός άσος φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα, όχι όμως απαραίτητα για τον Παναθηναϊκό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό που συζητιέται στην «πιάτσα» των μάνατζερ, ότι η πλευρά του Καμπετσή έχει χτυπήσει επίσης την… πόρτα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Φημολογείται δε ότι ο Νίκος Νταμπίζας «ψάχτηκε» για να μάθει εάν οι Δικέφαλοι προτίθενται να κάνουν κίνηση για τον παίκτη προκειμένου να έχει καλυμμένα τα νώτα του Παναθηναϊκού.


Με Μουνιέ στην επίθεση κόντρα στην Ξάνθη

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο δεν έρχεται ο επιθετικός, ο Γιώργος Δώνης είναι αναγκασμένος να κάνει πειράματα στη γραμμή κρούσης. Στο φιλικό με τον Λεβαδειακό χρησιμοποίησε τον Αντονί Μουνιέ στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γάλλο να μην τα πηγαίνει άσχημα και να πετυχαίνει μάλιστα και ένα γκολ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, η χθεσινή ενδεκάδα αναμένεται να είναι σχεδόν η ίδια που θα παρατάξει ο Δώνης κόντρα στην Ξάνθη για την πρεμιέρα της Superleague. Μοναδική αλλαγή αναμένεται να είναι η προσθήκη του Δημήτρη Κουρμπέλη είτε στη θέση ενός από τρεις στόπερ είτε αντί ενός εκ των Δώνη, Τζανδάρη στα χαφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags