Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει σκούπα ο Μαρινάκης - Τσουνάμι αποχωρήσεων στο λιμάνι - Πρωτοφανές «ξεφόρτωμα»
| 2018-08-19 23:31:00

Παίρνει σκούπα ο Μαρινάκης - Τσουνάμι αποχωρήσεων στο λιμάνι - Πρωτοφανές «ξεφόρτωμα»

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίρνει σκούπα ο Μαρινάκης - Τσουνάμι αποχωρήσεων στο λιμάνι  - Πρωτοφανές «ξεφόρτωμα»

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Ευτυχής κατάληξη σημειώθηκε στον Ολυμπιακό με την υπόθεση του Μπιόρν Ένγκελς, καθώς ο Βέλγος άσος ανακοινώθηκε από τη γαλλική Ρεμς, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιο του 24χρονου αμυντικού, τον οποίο δεν υπολογίζουν.

Για τον «κομμένο» άσο των Ερυθρολεύκων, πάντως, υπήρξε μάχη τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Άντερλεχτ επανήλθε στη διεκδίκησή του, όπως έγραψαν οι Βέλγοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, το ρεπορτάζ των Βέλγων είναι αληθές, αφού όντως η Άντερλεχτ ρώτησε τον μάνατζερ του Ένγκελς για τη διαθεσιμότητα του πελάτη του. Ο εκπρόσωπος του Βέλγου άσου ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στη Ρεμς, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις σημερινές εξελίξεις.

Εξελίξεις με Χατζισαφί και Τζούρτζεβιτς

Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να ξεφορτώνεται το «βαρίδι» του Ένγκελς, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα ανοικτά μέτωπα με «κομμένους» παίκτες.

Από αυτούς φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις στις υποθέσεις του Εχσάν Χατζισαφί και του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Για τον Ιρανό αριστερό μπακ γράφτηκε και ισχύει ότι έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του από ομάδα του εξωτερικού και θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Ιρανός ήταν ο παίκτης που «κόπηκε» από τη λίστα της Ευρώπης για να μπει σε αυτή ο Γκιγιέρμε.

Αντίστοιχα, για τον Σέρβο επιθετικό οι Ισπανοί γράφουν ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags