Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόλαση» στη Superleague - Χαμός με ΑΕΚ, Άρη και... Ολυμπιακό - Ποιος δανεικός άναψε φωτιές
| 2018-08-19 22:57:00

«Κόλαση» στη Superleague - Χαμός με ΑΕΚ, Άρη και... Ολυμπιακό - Ποιος δανεικός άναψε φωτιές

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Κόλαση» στη Superleague - Χαμός με ΑΕΚ, Άρη και... Ολυμπιακό - Ποιος δανεικός άναψε φωτιές

Χοντρό παρασκήνιο και τρελά «πάρε-δώσε». Ποιος «πάει» με ποιον;

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σχετικά με το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Πέντρο Βίτορ ως δανεικός από την ΑΕΚ στον Άρη, καθώς πρόκειται για μία περίπτωση που δεν ενδιαφέρει τους Θεσσαλονικείς.

Ο Πάκο Ερέρα άλλωστε μόλις χθες δήλωσε πως το ρόστερ του είναι πλήρες και ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, που προφανώς δεν είναι ο νεαρός Βραζιλιάνος

Η ΑΕΚ προσπάθησε να… περάσει τον Βίτορ, ωστόσο ο Άρης στην διάψευση του θέματος, τόνισε πως δεν έχει ανάγκη από δανεικούς παίκτες, κάτι που δεν είχε κάνει πάντως τις προηγούμενες ημέρες, όταν υπήρξαν αντίστοιχα σενάρια για δανεικούς από τον Ολυμπιακό, όπως τον Σιώπη και τον Μαρτίνς.

Όσον αφορά την Ένωση και την πρόθεσή της να παραχωρήσει τον νεαρό Βραζιλιάνο στον Άρη, πολλοί την συνδέουν με όσα γίνονται στο παρασκήνιο το τελευταίο διάστημα και την επιθυμία της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη να δημιουργήσει νέες φιλίες-συνεργασίες.

Άλλωστε, άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, σημειώνουν πως δεν ήταν τυχαία η χορηγία του ΟΠΑΠ στον Παναθηναϊκό, η στάση της ΑΕΚ υπέρ των άστεγων και η ατάκα που ειπώθηκε πως «σκίζουν και το συμβόλαιο με τη NOVA, αν είναι να βρουν πρόταση για νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο όλοι μαζί», αλλά και η κατοχύρωση των σχέσεων με Λαμία, μετά το ναυάγιο στον δανεισμό του Βέργου από τον Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά πάντως, δεν έχει καμία απολύτως βάση το συγκεκριμένο σενάριο με τον Βίτορ, καθώς επαναλαμβάνουμε πως δεν θέλει παίκτη ο Άρης και δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει την ΑΕΚ ο δανεισμός ενός ποδοσφαιριστή που θέλει εμπειρίες και παραστάσεις σε μια ομάδα που δεν θα παίζει.
 

Τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς;

Με την ατυχία του που τον κυνηγάει από το πέρυσι πρέπει να τα βάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς παραμαζεύονται οι μυικοί τραυματισμοί στην ΑΕΚ.

Τελευταίος στην σχετική λίστα ήταν ο Αλμπάνης που υπέστη θλάση και χάνει το παιχνίδι με την Βίντι, ενώ είχαν προηγηθεί τα προβλήματα με τους Λόπες (επέστρεψε σήμερα), Μάνταλο, Μπογέ και Τσιγκρίνσκι.  

Αναφέρουμε ενδεικτικά πως το γενικό στατιστικό σε μία περίοδο προετοιμασίας είναι 1-3 μυϊκοί τραυματισμοί και ήδη στην ΑΕΚ το έχουν ξεπεράσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags