Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα Σαββίδη για την Μπενφίκα - Ταξιδεύει στην Πορτογαλία, τι έλεγε για την πρόκριση!
| 2018-08-19 23:55:00

Τρέλα Σαββίδη για την Μπενφίκα - Ταξιδεύει στην Πορτογαλία, τι έλεγε για την πρόκριση!

Sportdog Team
Τρέλα Σαββίδη για την Μπενφίκα - Ταξιδεύει στην Πορτογαλία, τι έλεγε για την πρόκριση!

Σίγουρος ο Ιβάνγ για την είσοδο του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πεπεισμένος πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ με την καθοδήγηση του Λουτσέσκου μπορούν να διεκδικήσουν και να πετύχουν μία νέα ιστορική πρόκριση, επί της πανίσχυρης Μπενφίκα αυτή την φορά, είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει προγραμματίσει και θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα, κατά πάσα πιθανότητα αύριο, για να βρεθεί κοντά στα μέλη της αποστολής και να στείλει το μήνυμα στους παίκτες πως θα είναι δίπλα τους σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο Ιβάν Σαββίδης μετά την επική πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας και όταν έγινε γνωστό πως η Μπενφίκα θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα play off του Champions League δεν έκρυβε την πίστη του, πως ο Δικέφαλος μπορεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο της πανίσχυρης Πορτογαλικής ομάδας, η οποία συγκαταλέγεται (βάσει των επιδόσεων της τα τελευταία χρόνια) στις 15 πιο ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ωστόσο η πορεία του ΠΑΟΚ, η απόδοσητης ομάδας στις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ Μόσχας, έπεισαν και τους πλέον «άπιστους» πως ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει «ταβάνι». Μπορεί να φθάσει στους ομίλους και θα τα καταφέρει. Ενδεικτικά πρέπει να αναφέρουμε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έλεγε στους στενούς του συνεργάτες και τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του, μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Σπαρτάκ: «Πιστεύω στην ομάδα και στην πρόκριση επί της Μπενφίκα. Και αυτή η πρόκριση θα είναι δική μας».

Ο Σαββίδης, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, αναμένεται να δώσει γενναίο πριμ στους παίκτες και σε όλη την ομάδα, εφόσον καταφέρει και αποκλείσει την Μπενφίκα και προκριθεί για πρώτη φορά στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Είναι πάντως πεπεισμένος και αυτό πρέπει να αναφέρουμε, πως ο ΠΑΟΚ έχει υψηλές προοπτικές και μπορεί να αποκλείσει ακόμη και αυτό το μεγαθήριο, που λέγεται Μπενφίκα. Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση των παικτών στο πρώτο παιχνίδι, την σωστή προσέγγιση του αγώνα και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επικίνδυνων παικτών της Μπενφίκα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags