Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε το καπέλο στον ΠΑΟΚ ο κόουτς της Μπενφίκα - Αναφορά σε Πέλκα, Μαουρίτσιο και Πρίγιοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-20 23:39:00

Έβγαλε το καπέλο στον ΠΑΟΚ ο κόουτς της Μπενφίκα - Αναφορά σε Πέλκα, Μαουρίτσιο και Πρίγιοβιτς!

Sportdog Team
Έβγαλε το καπέλο στον ΠΑΟΚ ο κόουτς της Μπενφίκα - Αναφορά σε Πέλκα, Μαουρίτσιο και Πρίγιοβιτς!

Διαβάστε τι είπε για το μεγάλο ματς στο "Ντα Λουζ".

«Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με πίστη, απαιτήσεις και σημασία, όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα είναι το πέμπτο επίσημο στη φετινή σεζόν. Θέλουμε να είμαστε εκεί, καθώς οι απαιτήσεις στην Μπενφίκα είναι πάντα υψηλές. Περιμένουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκλεισε τις Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να νικήσει και να αποκλείσει την Μπενφίκα. Γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε ποιότητα, θέληση και πίστη. Θα πρέπει να ετοιμάσουμε το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος μπορεί να δημιουργήσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας γιατί παίζουμε στην έδρα μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρουί Βιτόρια. 

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο εύκολος αντίπαλος από τη Φενέρμπαχτσε, που απέκλεισε η ομάδα του στον προηγούμενο γύρο: «Είμαστε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, βλέποντας και τη έχει κάνει, οπότε ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο. Αυτό το πιστεύουν όλοι στην ομάδα». 

Με τον τεχνικό των «αετών» να αναλύει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο τέλος: «Οι παίκτες στην αμυντική του γραμμή είναι όλοι 30 ετών. Ο ένας μέσος του έχει παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα και ο άλλος για δύο χρόνια στη Ζενίτ και έναν επιθετικό με ποιότητα που σκοράρει εύκολα, ενώ έχουν και τον Πέλκα που έχει αγωνιστεί στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το μόνο ερωτηματικό είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Ελ Καντουρί. Μιλάμε για μία έμπειρη ομάδα, με ώριμους παίκτες, που μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Από την άλλη, εμείς νιώθουμε καλά και παίζοντας στο γήπεδό μας, πιστεύουμε σε εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags