Facebook Pixel «Χαμός» στον ΠΑΟ, σκάει κι άλλο «μπαμ»; - Έτσι έρχεται φορ που σκίζει δίχτυα - Γι’ αυτόν τα σκάει;
| 2018-08-21 20:10:00

«Χαμός» στον ΠΑΟ, σκάει κι άλλο «μπαμ»; - Έτσι έρχεται φορ που σκίζει δίχτυα - Θα τα σπρώξει;

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» στον ΠΑΟ, σκάει κι άλλο «μπαμ»; - Έτσι έρχεται φορ που σκίζει δίχτυα - Θα τα σπρώξει;

Όλο το παρασκήνιο για τον τρίτο στόχο, ποια είναι η διαφορά.

O Παναθηναϊκός προέβη σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την επίθεση, καθώς έκλεισε μέσα σε δύο μέρες τον Αργύρη Καμπετσή και τον Νίκο Βέργο.

Ωστόσο, οι Πράσινοι στοχεύουν στη μεταγραφή ενός ακόμα επιθετικού από το «πάνω ράφι». Ο παίκτης που θα αποκτηθεί αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα της γραμμής κρούσης και θα αποτελέσει -εκτός απροόπτου- την τελευταία μεταγραφική προσθήκη στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Στο προσκήνιο για το Τριφύλλι έχει επανέλθει το όνομα του Πέδρο Κόντε, ο οποίος παραμένει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στο εξωτερικό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, έχει πραγματοποιήσει επαφές με τον ΠΑΣ και τον Ισπανό φορ, ωστόσο η πρώτη προσέγγιση του Τριφυλλιού (350.000 ευρώ) δεν ικανοποίησε τον μεγαλομέτοχο των Ηπειρωτών, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο παίκτης έχει ρήτρα αγοράς που ξεπερνάε τις 800.000 ευρώ, όμως οι διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίζονται διαλλακτικοί και προτίθενται να τον παραχωρήσουν με λιγότερα χρήματα.

Παρ’ όλα αυτά, οι 450.000 ευρώ που γράφεται στον Τύπο ότι ζητούν δεν είναι ποσό που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν παρουσιάζεται διατεθειμένος να πουλήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του με λιγότερα από 600.000 ευρώ.

Αυτό είναι το «αγκάθι» της υπόθεσης, καθώς τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού δεν του επιτρέπουν να βγάλει από τα ταμεία του περισσότερα από 350.000 ευρώ για τον Πέδρο Κόντε. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι, αλλά γνωρίζει ότι τα χρήματα που ζητάει η ομάδα του, αλλά και ο ίδιος, είναι πολλά για το Τριφύλλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags