Facebook Pixel ΠΑΟΚ: «Άκυρο» από Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο - «Αυτόν θέλω» στον Σαββίδη
| 2018-08-22 09:30:00

«Άκυρο» Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο - «Αυτόν θέλω» στον Σαββίδη - Γιατί δεν έσκασε το «μπαμ»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Άκυρο» Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο - «Αυτόν θέλω» στον Σαββίδη - Γιατί δεν έσκασε το «μπαμ»

Aπόφαση-έκπληξη από τον Ρούμανο, όλο το παρασκήνιο. 

Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε στην αμυντική του γραμμή, προχωρώντας χθες στην απόκτηση του Αλίν Τόσκα, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μπέτις.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ ήταν ο εκλεκτός του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου. Ο Αλίν Τόσκα αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά και επέμεινε για την απόκτησή του. Άλλωστε, ο 26χρονος άσος έχει τη δυνατότητα να καλύψει και τη θέση του στόπερ, κάτι που λειτούργησε ως σημαντικό πλεονέκτημα για την περίπτωσή του.

Με την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη ουσιαστικά εξανεμίστηκαν οι πιθανότητες να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Σταφυλίδης, ένα σενάριο που έπαιξε αρκετά στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι.

Η αγάπη που τρέφει ο διεθνής άσος για τον Δικέφαλο είναι δεδομένη, όπως άλλωστε και η εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα της επιστροφής του Κώστα Σταφυλίδη ήταν ανοικτό, ωστόσο υπήρχε η φημολογία πως ο Έλληνας άσος περίμενε πρώτα την έκβαση των αγώνων με την Μπενφίκα και τη συμμετοχή ή μη του ΠΑΟΚ στο Champions League, προκειμένου να αποφάσιζε αν θα γύριζε στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος, ωστόσο, δεν είχε την πολυτέλεια να περιμένει τον 24χρονο μπακ. Σε συνδυασμό δε με το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε τον Αλίν Τόσκα, η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση έκλεισε οριστικά και η επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη μάλλον πήρε… αναβολή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags