Facebook Pixel «Βόμβα» που δεν περιμένει κανένας στον Ολυμπιακό - Έτσι θα στείλει ο Μαρινάκης τον κόσμο αεροδρόμιο
| 2018-08-22 14:10:00

«Βόμβα» που δεν περιμένει κανένας στον Ολυμπιακό - Έτσι θα στείλει ο Μαρινάκης τον κόσμο αεροδρόμιο

του Παναγιώτη Νικολάου
«Βόμβα» που δεν περιμένει κανένας στον Ολυμπιακό - Έτσι θα στείλει ο Μαρινάκης τον κόσμο αεροδρόμιο

Μεταγραφάρα της τελευταίας στιγμής, διαβάστε για ποιον πρόκειται.

Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει όλο το βάρος στο «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ, ωστόσο παράλληλα δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα μίας ακόμα μεταγραφής για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Και, μάλιστα, δεν αποκλείεται η τελευταία κίνηση για το καλοκαίρι να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Στον Πειραιά περιμένουν τις εξελίξεις σε διάφορες περιπτώσεις που παρακολουθούν και μία απ’ αυτές αφορά και τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων από τις αρχές του καλοκαιριού.

Ο χρόνος έχει περάσει και ο Σέρβος άσος δεν έχει βρει ακόμα την πρόταση που ψάχνει, ενώ η Λίβερπουλ θέλει να τον παραχωρήσει από τη στιγμή που δε βρίσκεται στα πλάνα της. Το συγκεκριμένο σενάριο είναι κι αυτό που ονειρεύονταν στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να ρίξουν ξανά τα δίχτυα τους για τον συγκεκριμένο παίκτη, από τη στιγμή που οι συνθήκες δείχνουν να γίνονται πολύ ευνοϊκές.

Δεν έχει βάση, άλλωστε, το σενάριο που αναφέρει ότι ο Σέρβος οδεύει προς τη Φενέρμπαχτσέ, καθώς η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε φάση «αποψίλωσης» του ρόστερ της και δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει παίκτη με τόσο μεγάλο συμβόλαιο.

Δε θα πρέπει, λοιπόν, να ξεγράψουμε αυτή την περίπτωση για τον Ολυμπιακό, καθώς όσο πλησιάσουμε προς το τέλος της περιόδου και ο Λάζαρ Μάρκοβιτς δε βρίσκει ομάδα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για τους Πειραιώτες να ρίξουν τη «βόμβα» που κανένας δε θα περιμένει.

Μάριν και δανεικοί

Όσον αφορά το μέτωπο των αποχωρήσεων, οι διαπραγματεύσεις με τον Μάρκο Μάριν συνεχίζονται. Ο Γερμανός δεν είναι συνεργάσιμος, ισχυρίζεται ότι περιμένει να εξοφληθεί για να συζητήσει λύση συνεργασίας, ενώ στο λιμάνι κρατούν στάση αναμονής και χειρίζονται προσεχτικά την υπόθεση, καθώς γνωρίζουν ότι ο παίκτης έχει το πάνω χέρι λόγω υψηλού συμβολαίου.

Παράλληλα, στο λιμάνι ετοιμάζονται να προχωρήσουν τους δανεισμούς των Στέφανου Ευαγγέλου και Δημήτρη Νικολάου. Μάλιστα, ο πρώτος αναμένεται να είναι αυτός που θα δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο, μιας και ο δεύτερος παρουσιάζεται να «κλωτσάει» ενδεχομένως γιατί δεν προχώρησε η παραχώρησή του στην Ουντινέζε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags