Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έτσι θα επιστρέψει ο πρωταθλητής Ελλάδος απευθείας στους ομίλους του Champions League»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-22 20:40:00

«Έτσι θα επιστρέψει ο πρωταθλητής Ελλάδος απευθείας στους ομίλους του Champions League»!

Sportdog Team
«Έτσι θα επιστρέψει ο πρωταθλητής Ελλάδος απευθείας στους ομίλους του Champions League»!

Έβγαλε είδηση ο Ανδρέας Δημάτος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook: 

Μια μικρή λεπτομέρεια ως προς την εφετινή παρουσία των ομάδων μας στην Ευρώπη είναι και το ότι στο ενδεχόμενο που βρεθούμε με δυο ομάδες (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) στους ομίλους του Champions League η χώρα μας θα παίξει αυτόματα στη βαθμολογία της UEFA κοντά στο 11-12, στις θέσεις δηλαδή που έστω και υπό προϋποθέσεις δίνουν και πάλι στον πρωταθλητή το απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Champions League! 

Αυτό θα γίνει με τους πόντους που θα πρέπει να πάρουν για να προκριθούν και με το +8 (το διπλό μπόνους ίσο με τέσσερις νίκες) για την παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης. 

Τι θα παρακαλάμε από εκεί και πέρα; Ενδεχόμενο αποκλεισμό της αυστριακής Σαλτσμπουργκ από τον Ερυθρό Αστέρα και ταυτόχρονα να μην κάνει διπλή πρόκριση και η Ολλανδία με Αϊντχοφεν και Άγιαξ. 

Και από εκεί και πέρα όλα θα κριθούν από την παρουσία των τριών ελληνικών ομάδων στη φάση των ομίλων με απαραίτητη προϋπόθεση να έρθουν βαθμοί και από τον Ολυμπιακό στο Europa. 

Και όλα αυτά βεβαίως δεν αφορούν την επόμενη χρονιά αλλά τη σεζόν 2020-21. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος!. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags