Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη δήλωση Τζούρτζεβιτς για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!
| 2018-08-23 07:29:00

Απίστευτη δήλωση Τζούρτζεβιτς για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Απίστευτη δήλωση Τζούρτζεβιτς για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Τι σχολίασε ο νεαρός Σέρβος φορ!

O Tζούρτζεβιτς ανακοινώθηκε και επίσημα από την Σπόρτινγκ Χιχόν και στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα. Όταν άκουσα την πρόταση της Σπόρτινγκ δεν το σκέφτηκα πολύ και είπα ότι θέλω να έρθω. Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ και αρκετοί παίκτες που έχουν παίξει εδώ στο παρελθόν, μου έχουν πει τα καλύτερα.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θα κάνω τα πάντα για να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς. Μου αρέσει η λίγκα και νομίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ, ενώ το βλέπω ως το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Επίσης, η Σπόρτινγκ έχει και τον μεγάλο στόχο να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία».

Για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κατευθείαν».

Για το γεγονός ότι η μεταγραφή του είναι η πιο ακριβή στην ιστορία της Χιχόν: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Γι’ αυτό, θέλω να δώσω τα πάντα στο γήπεδο».

Για το πόσα γκολ μπορεί να βάλει: «Δεν λέω ποτέ. Αλλά, το σημαντικό είναι να επιστρέψει η Χιχόν στην πρώτη κατηγορία».

Για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν συμπαίκτη του, Ρόμπιν Λουντ: «Τον ξέρω από την Ελλάδα και νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ενώ περιμένω πολλές ασίστ από εκείνον».

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας: «Είναι όλα καινούρια για μένα. Για μένα δεν είναι το ίδιο επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags